Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ocakcı: Genç bir kadro ile Belediye yönetimine talibiz
CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ocakcı: Genç bir kadro ile Belediye yönetimine talibiz
 
   

Ocakcı, Süleyman Seba Sokak’taki parti binası önünde hazırlattığı platformda partililere hitaben yaptığı konuşmada, ilçede doğup büyüdüğünü, üniversite eğitimi sonrası tekrar Ereğli’ye dönerek mesleğini sürdürmeye başladığını söyledi. Amaçlarının, ‘Yaşanabilir, bugünden daha güzel bir Ereğli yaratmak’ olduğunu belirten Ocakcı, şunları kaydetti: “Ülkenin ve memleketin geleceğini düşünen, bu güzel ülkeyi tüm bölgeleriyle daha yaşanabilir bir toprak yapabilmek için, Atatürk ilke ve inkılaplarını ve Cumhuriyetin temel değerlerinden vazgeçmeden çalışan bizler, 2009 yerel idareler seçimlerine de aynı kararlılıkla hazırlanıyoruz. 6 Aralık 2015’te partililerimiz bana ilçe başkanlığı görevini verdi. O tarihten bugüne kadar keyif, onur ve gururla bu görevi yerine getirdim. Ereğli Belediyesi’ne ve Ereğli halkına hizmet etmek için görevimden ayrıldım ve Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Mesleğim olan yüksek mimarlık ve uzmanlık alanım olan kent yönetimleri konusunda bilgilerimizi, tecrübelerimizi paylaşmak için bu yola çıktık ve bu önceliğimizi Ereğli ve Ereğli halkı için kullanacağımızı söyledik. Elbette Ereğli belediye başkanı olma idealine ulaşmak için yıla çıkan benim gibi birçok arkadaşımız, büyüğümüz var. Fakat diğer adaylardan bugüne kadar eleştiren, belediyeyi yerden yere vuran cümleler beklerdim, olmadı. Olsun, onların eksiğini biz tamamlarız. 4,5 yıldan beri bu kenti o kadar kötü yönetiyorlar ki, kendi partileri bile karşısına 10 tane aday çıkardı. Bizim muhalefet etmemize bile gerek kalmadan, karşısında 10 tane adayları var. Bu neyi gösteriyor? Başarısız olduklarını gösteriyor. Bunu biz değil, 10 adayla kendileri ifade ediyorlar. Ereğlimiz için, geleceğimiz için, bizden sonraki kuşaklara gelişmiş, modern, bir Ereğli bırakabilmek için kent ve şehircilik konularındaki tecrübelerimizi paylaşabilmek için ben ve arkadaşlarım genç bir kadro olarak Belediye Başkanlığına ve yönetimine talibiz.”
Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı kastederek eleştirilerini sıralayan, yapılan/yapılmayan hizmet ve yatırımlardan bahseden Ocakcı, aday gösterilmemesi halinde ise partisinin göstereceği adayın arkasında sokağa inerek tüm gücüyle çalışacağının sözünü verdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.81.13.254  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli..
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır