Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  AK Parti’nin adayı Şahin için destek toplantısı düzenlendi
AK Parti’nin adayı Şahin için destek toplantısı düzenlendi
 
   

Ak Parti önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Yağız tarafından düzenlenen toplantıda, Belediye Başkan Adayı Erol Şahin gelen misafirlerle tek tek selamlaştı. Şahin, gelişi sırasında ise konfetiler eşliğinde “En büyük Bbaşkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılandı. Bin kişilik kalabalık topluluğa, projelerinin bir kısmını açıklayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, AK Parti hükümetinin tüm öğrencilere ders kitaplarını ücretsiz verdiğini hatırlatarak, “Eskiden vatandaş kitap bulamıyordu. Kitapçılar önünde kuyruklar oluşuyordu. Şimdi bir öğrenci okula gider gitmez tüm kitaplarını sırasının üzerinde buluyor. İşte biz de zengin-fakir ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiyeyi vereceğiz. Yani öğrenci okula gider gitmez sırasının üzerinde hükümetimizin verdiği kitaplarla birlikte, Ereğli Belediyesinin verdiği, defter ve kırtasiye malzemelerini de bulacak. Böylelikle çocuk eğitiminde velilerin üzerindeki bu yükü de Belediye olarak üstleneceğiz.” dedi.
Ereğli’de var olan iki fakülteye 5 yıl içerisinde üç fakülte daha ilave ederek sayıyı 5’e çıkartacaklarını, böylece ilçedeki üniversite öğrencisi sayısının 10 bini bulacağını vurgulayan Şahin, ilk etapta hızlı şekilde yeni Belediye binasını tamamlayacaklarını ve Belediyenin hizmet verdiği mevcut binayı fakülte olarak üniversiteye vereceğini söyledi. Mevcut Belediye Binası yanında bulunan Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nı (Beyçayır Stadı) da fakülteye tahsis edeceklerini belirten Şahin, yine belediyeye ait olan Pazaryerindeki 4 katlı binayı da yurt olarak Kredi Yurtlar Kurumu’na tahsis edeceklerini, böylelikle çarşı merkezinde hareketliliği ve ticareti artıracaklarının altını çizdi. Şehir merkezi esnafının problemlerini bildiğini belirten Şahin, şehir esnafını ayağa kaldıracak projelerini de tek tek sıraladı. Şehrin kavga ve kaostan sıkıldığının ve her geçen gün kayıp yaşadığının altını çizen AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Ben Ereğli’de festival yapacağım. Yapacağım festivalde birileri gibi şehir esnafından, taksicilerden, halk otobüsçülerinden, küçük esnaftan para toplamayacağım. Festivali birileri gibi şahsi kazanç kapısı yapmayacağım için, hem daha ucuza mal edeceğim, hem de Ereğli esnafının kazanacağı bir festival şekline dönüştüreceğim.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.14.6.194  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır