Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Uysal: Yiyip içip yan yatmaya değil, hizmete talibiz
Uysal: Yiyip içip yan yatmaya değil, hizmete talibiz
 
   

Kdz. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından ‘Büyük Birlik’ buluşması gerçekleştirildi. BBP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ve yönetimi ile Alperen Ocakları ile çok sayıda gönüllünün katıldığı gecede, BBP Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Hüseyin Uysal, coşkuyla karşılandı. Çilek Düğün Salonunda düzenlenen geceye Alperen gençliğinin ‘Durma ilerle, Ereğli seninle’ sloganları altında salona giriş yapan Başkan Uysal, masaları gezerek geceye katılanlarla tek tek tokalaştı ve destekleri için teşekkür etti.

ÇOLAK: HÜSEYİN BAŞKANIMIZ SİZLERE EMANET
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak yaptığı konuşmada, BBP adayı Hüseyin Uysal’a destek isteyerek, “Sizlerden şunu istiyorum. 31 Mart’a kadar, malınızı, canınızı nasıl koruyorsanız, Hüseyin başkanımızı da öyle koruyun.” dedi.
BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik de yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde Ereğli’de tarih yazacaklarını söyledi. Gecenin düzenlenmesine katkı veren Alperen Ocaklarından yetişmiş Mali Müşavir Serkan Günaydın ise, “Bugüne kadar Ereğli siyasetinde şunu gördüm. Ereğli’nin çocukları hep siyasetin dışında bırakıldı ve bir yerlere gelmesinin önü kesildi. Ereğli her geçen gün kan kaybediyor. Bunun sebebi bu memleketi seven dürüst ve çalışkan insanların önünün kesilmesidir. Hüseyin başkanımızın başına gelenleri hepiniz biliyorsunuz. Bu memleketin yetiştirdiği evladını o koltukta görmeye dayanamadılar. Sürekli olarak çalışmaları görmezden gelindi. Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yolculukta siyasi parti gözetmeksizin ‘Ereğli davası’ güderek bu memleketin çocuklarına sahip çıkma günüdür. Gün artık birlik olma günüdür” dedi.

UYSAL: BİZİM ROZETLERİMİZ DEĞİL, YÜREĞİMİZ BÜYÜK.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, destekleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek, 31 Mart’ta seçimleri kazanacaklarını söyledi. Başkan Uysal, doğrudan ve adaletten ayrılmadığını belirterek, şunları söyledi: “5 yıl her ortamda, her yerde doğru bildiğimize doğru dedik, yanlışa yanlış dedik. Doğrudan, adaletten ayrılmadık. Birileri kötü miras alacağız diye konuşmaya başladı. Biz göreve geldiğimizde kötü miras aldık, seller geldi demedik, mazeret üretmedik. Kolları sıvadık, hizmet ettik. 5 yıl boyunca bir gün of dedim mi, öf dedim mi, şikayet ettim mi, şöyle belediye aldım dedim mi? Demedim. Şimdi söylüyorum göreve geldiğimde 84 milyon bütçe, 40 milyon 300 bin lira İlller bankası ve özel bankaya borç vardı. Kim ödedi? O kötü miras alacağız dedikleri belediye. 1 yıl anca belediyeyi düzeltiriz diyorlar. Sen 1 yıl ne yapacaksın? Huylu huyundan vazgeçer mi, 1 yıl insan boşta kalır mı? 1 yıl bir şey yapmayacaksan gelme kardeşim. Niyet belli kavga. Belediye düzenli, belediye yürüyor, hem de aslanlar gibi. Kötü miras alacağız diyenlere inanmayın. Onların derdi kavga. Birileri de Ereğli’de esnafın durumu belli iken indirim günleri diyor. Esnafın üstüne çullanacaklar. Ben dışarıdan birilerini getirdim mi? Hayır. Yine getirmeyeceğim. Ereğli esnafı kazanacak. Şimdi tutmuşlar Büyük Birlik Partisinin oyunu hesaplıyorlar. Boşuna hesaplamayın. Benim ve yol arkadaşlarımın yürekleri büyük, rozetleri değil. Bizler ranta, yemeye, içmeye, yan yatmaya gelmiyoruz, hizmete talibiz. Özümüz millet, sözümüz hizmet.”
Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarının düzenlediği ‘Büyük Birlik’ buluşması, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal’la hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.200.196.38  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır