Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şanal: Projelerimizle halkımızın yüzünü güldüreceğiz
Şanal: Projelerimizle halkımızın yüzünü güldüreceğiz
 
   

         Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, şöyle dedi: “Seçim çalışmalarına start verdik. Çeşitli projelerle, yaptığımız çalışmalarla, aylar önce biz 24 Haziran seçimlerinden önce CHP milletvekilleri olarak sahada 8 ilçenin her birinde çeşitli projelere başlamıştık. Araştırmalarımıza ve çalışmalarımıza zaten devam ediyorduk. Şimdi belediye başkanı adayımızla birlikte bu çalışmalara daha da fazla hız vereceğiz. Zonguldak’ın sorunlarını tespit etmekte geçmişten gelen özellikle coğrafi konumundan şehir bölge planlamasının yıllardan beri 50-60 yıldır hatta daha uzun yıldır yapılmamasından kaynaklanan sorunlarıyla birlikte bu yükü de alarak, çalışarak, tanımlayarak bunun çözümünü nasıl oluşturabileceğimizle ilgili uzun yıllardan gelen tecrübeleriyle birlikte belediye başkan adayımız Sayın Şenol Şanal’la birlikte hem Zonguldak’ta hem Ankara’da bir dizi toplantılar gerçekleştirerek, yapılacak olan çalışmaların belediye noktasındaki faaliyetleri, bütçe hesapları, ayakları yere basan gerçekçi planlarıyla birlikte çalışmalarını yaptık. Önümüzdeki günlerde Şenol başkanımız projeleri açıklayacak hep birlikte gönül gönüle omuz omuza 7 gün 24 saat çalışarak bu mücadeleyi vereceğiz ve 31 Mart akşamı Zonguldak Belediyesini kazanacağız.”
         CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal ise şu görüşlere yer verdi: “Biz kaybetmek değil kazanmak ve bu şehirde iyi hizmetler yaparak tüm hemşerilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. İyi hizmetlerimiz sonrasında da halkımızın sizden Allah razı olsun dualarımızı alacağımızdan da hiç endişem yok. İnsan odaklı bir yönetim, insanları mutlu etmek, onların ihtiyaçlarını çok kısa sürede çözmek, adil ve eşit ve kaliteli hizmetlerden faydalanması yönünden bir gayret göstereceğiz. Bizim yönetimimizde inşallah kaliteli hizmetler ucuz maliyetlerle insanların tüketimine sunulacak. Mücadelemiz sokakları temiz, hiç sorun kalmayan, çöp ve genel belediyecilik hizmetleri yapılan bir şehir hayal ediyoruz. İnşallah siyasi anlamdaki örgütlerimizin desteğiyle, vekillerimizin katkısı, partimizin genel ilke ve prensipleri doğrultusunda çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkesin yüzünü güldüreceğimize onları mutlu etmek için özel ve güzel projeler hazırlayacağımıza söz veriyorum. Bir mühendis olarak bu şehrin ihtiyaçlarını tespit edip çok kısa sürede çözmek üzere güzel projeler hazırlayıp halkımızın yüzünü güldüreceğiz.
         3 yıldan biraz daha fazla olarak belediye başkan yardımcılığı yaptım. Ben bu kurumun personelini, daire müdürlüklerini, çalışan insanların damarlarında akan kanını, şebekede giden suyunu, mali bütçesini, içindeki imkan ve kabiliyetlerini, araç parkını, yeşil alanını her şeyini öğrendiğimi biliyorum. İyi şeyler yapmak istiyorum. İnancımızın temeli olan kutsal kitabımızda diyor ki “Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?” Ben bu bilgi ve birikimimi hayata geçirmek insanlara dokunmak onları mutlu etmek istiyorum. Bu beyan üzerine halkımızın bilenle bilmeyeni de ayırt edeceğini de biliyorum, buna inanıyorum. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onlar da bilgileri tecrübeleri doğrultusunda hizmet etmek isteyeceklerdir ama ben çok iddialıyım. Bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldüreceğiz. Söz veriyorum, halkımızın bize güvenmesini istiyoruz.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.119.111.9  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır