Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şahin: Projelerimizin tamamında Cumhurbaşkanımızın imzası var
Şahin: Projelerimizin tamamında Cumhurbaşkanımızın imzası var
 
   

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kollarının yanı sıra partisinin bazı belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte çalışmalarını sürdüren Erol Şahin, Ereğli’de ki tüm esnafı ziyaret etme hedefinde önemli bir yol aldı. Dün de İbrahim Efe Caddesi üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek projelerini anlatan Şahin esnaftan büyük ilgi görüyor. Seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği bir esnaf Erol Şahin’e şöyle dedi: “Gençliğiniz, çevrenize verdiğiniz pozitif enerji ve performansınıza gerçekten hayranım. Gece günüz demeden seçim çalışması yaptığınız halde yüzünüzdeki pozitif enerjiyi kaybetmemişsiniz. Sizi yorgun göreceğimi tahmin ediyordum ama tam aksine bu çalışmalar size enerji vermiş.” Erol Şahin de duyduğu bu sözler karşısında mutluluğunu gizleyemedi ve teşekkür ederek, “Yorulmak yok. Durmak da… Tüm esnafımızın ve vatandaşımızın ayağına kadar giderek projelerimi anlatmaya devam edeceğim. Eğer biz bugünden yorulursak 31 Mart’tan sonra ne yapacağız?” dedi.
Esnafa projelerini anlatan Erol Şahin, girdiği her işyerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli milletvekili olduğunu ve bunu bizzat kendisinin Ereğli mitinginde ifade ettiğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımız, yani Ereğli milletvekilimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gözü kulağı Ereğli’de… Kendisi Ereğli’ye özel bir ilgi gösteriyor. Bu nedenle ki bizim halka anlattığımız projelerin tamamının arkasında Cumhurbaşkanımızın imzası vardır.” dedi. 31 Mart seçimlerinden sonra ilk etapta esnafa ekonomik hareketlilik sağlayacak projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarını vurgulayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, mesleği gereği esnafın sıkıntısını çok iyi bildiğini ve esnafın dilinden en iyi kendisinin anladığını söyledi. Şahin, Ereğli’de mutlaka öğrenci sayısının 10 bine çıkartılacağını, bu amaçla ilk etapta belediyenin şu anda hizmet verdiği binayı fakülte olarak tahsis edeceklerini ve çarşı merkezine hareket sağlayacaklarını söyledi. Şahin, girdiği her işyerinde uzun uzun projelerini anlattı. Şahin’in önem verdiği projelerden biri olan ve ilçeye istihdam yönünden ciddi katkısı olacağı düşünülen tekstil atölyeleri de detaylı bir şekilde esnafa anlatıldı. Kentin değişik bölgelerine yapılacak olan tekstil atölyelerinin düşük bedellerle sanayicilere verileceğini ve istihdam sağlanacağını belirten Erol Şahin, bu proje kapsamında Ereğli’de binin üzerinde kadına iş imkanı doğacağını söyledi.
Erol Şahin şöyle dedi: “Ereğli’nin ülke genelindeki tüm sanayicilere tanıtımını yapacağız. İlçede yatırım yapmak isteyen sanayiciyi kırmızı halı ile karşılayıp, yolunu, kanalizasyonunu ve hafriyatını belediye olarak biz yapacağız. Sanayiciye, Ereğli’de yatırım yapacaksan festivale para vereceksin diyerek onları kaçırmayacağız. Tam aksine festivalde onların tanıtımını yapacağız!” AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin yol üzerindeki kırtasiyecileri de ziyaret ederek, “Şimdiden kendinizi hazırlayın. Biz belediye olarak zengin fakir ayrımı yapmaksızın tüm öğrencilere kırtasiye dağıtacağız. Bunu Ereğli’deki kırtasiyeciler olarak sizler yapacaksınız. Biz paketlemesiyle dağıtımı ile uğraşamayız, bunun organizasyonu için şimdiden hazır olun” dedi. Kırtasiye sahipleri de Erol Şahin’in bu sözleri karşısında mutlu oldular.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.188.44.223  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır