Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şahin, Belediye Meclis üye adayları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi
Şahin, Belediye Meclis üye adayları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi
 
   

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın da katıldığı toplantıda meclis üyesi adayları ile istişarede bulunuldu. Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, listede yer alan meclis üyelerinin hepsinin birbirinden değerli, alanlarında uzman ve genç bir ekip olduğunu belirterek, “Hiç kimsenin sırası benim için önemli değil. Herkes benim gözümde eşittir. Bu seçimi Allah’ın izniyle ekip çalışması ile alacağız ve 5 yıl Kdz. Ereğli’yi belediyecilik hizmetlerinde Türkiye’de örnek gösterilecek seviyelere getireceğiz.” dedi. Kdz. Ereğli için hazırladıkları projelerin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğinin bulunduğunu belirten Erol Şahin, “Ekip çalışması nasıl yapılır, Ak kadrolar ile belediye hizmetleri nasıl verilir ve nasıl başarılır bunu sadece Kdz. Ereğli’ye değil, tüm bölgemize göstereceğiz. Allah’ın izni, Ereğli milletvekili Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteği ile Kdz. Ereğli’yi ayağa kaldırıp şahlandıracağız.” şeklinde konuştu.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da yaptığı konuşmada tüm adaylara başarı dileğinde bulundu ve listeyi hazırlarken çok zorlandıklarını, 300 aday adayının bulunduğunu, kendilerine göre 300 kişinin de değerli insanlar olduğunu belirtti. Çakır, “Ancak sadece 31 aday gösterebiliyoruz. Beni mutlu eden şudur ki; listede yer alamayan arkadaşlarımız da bu listeye onay vermişlerdir.” dedi. Belediye Meclisi listesinde yer alan meclis üyeleri de, kendileri için önemli olanın 31 Mart tarihinde zafere ulaşmak olduğunu, sıralamanın hiç önemi olmadığını söyleyerek, “Mesele Kdz. Ereğli ise gerisi teferruattır.” dediler. Kdz. Ereğli’de istihdamı artırmak ve ekonomiyi canlandırmak için tüm ekip olarak canla başla çalışacaklarını belirten Meclis üyesi adayları, sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında da Kdz. Ereğli’nin örnek olacağını söylediler ve Başkan Adayı Erol Şahin’in tüm projelerine destek vereceklerini vurguladılar. Kdz. Ereğli’de yaşayan her bireyin ve STK’ların da belediye meclisi üyesi sayıldığını vurgulayan Meclis üyesi adayları, STK ve halkın da belediye yönetimine katkılarını sağlayacaklarını belirterek, 31 Mart Pazar günü rekor bir oy oranı ile Belediyeyi kazanmak için söz verdiler.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.227.0.192  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır