Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Demirtaş: Gülüç’e yararlı olacak projelerle uğraşıyoruz
Demirtaş: Gülüç’e yararlı olacak projelerle uğraşıyoruz
 
   

             Gülüç Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen kahvaltının ardından proje ve meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Demirtaş için hazırlanan ve Gülüç Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı filmlerin gösterimi sırasında duygusal anlar yaşayan vatandaşlar Başkan Demirtaş’ı dakikalarca alkışladı. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç’te geçmişte yapılan hizmetlerin devamını getireceklerini söyledi. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise Gökhan Demirtaş’ın yapacağı hizmetlerin AK Parti olarak bundan sonra arkasında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı başarılarından dolayı kutlayan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, “Burada görüyorum ki Gülüç’te bu iş bitmiş. Gülüç daha iyi ve yaşanılır bir yer haline gelecek, bunun için çalışacağız. Bizler sizin için çalışıyoruz, hizmet veriyoruz. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz.” dedi.
             Gülüç Belediye Başkanı ve AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş, Gülüç’ü Gülüç halkının yaşamaktan gurur duyacakları bir kent haline getirmek için çalışacaklarını söyledi. Gülüç’te 5 yıllık süreçte yaptığı çalışmaları anlatan Demirtaş, şöyle dedi: “30 Mart 2014 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Gülüç’te bir devrim yaratmaya söz verdik. Gülüç’e geldiğimizde belediyemizin bütçesi 5 trilyondu, şu anda 16 trilyon. Gülüç’te belediyenin esnafa borcu olmadığını ve her geçen gün geliştiğini siz kendi gözlerinizle görüyorsunuz. Sizlere ne söz verdiysek gerçekleştirdik. Gülüç’te açılamayan bütün yolları açtık. 4 bin kilometre yol yaptık, bunları yaparken halkımızla birlik ve beraberlik içinde yaptık. Sizlere sormadan hiçbir hizmet yapmadık, tek adım atmadık. En başta dediğimiz gibi sizinle beraber hareket ettik. Dürüst olacağız, şeffaf olacağız dedik. Siz beni evladınız olarak bağrınıza bastınız, ben de sizin boynuzu eğmemek için elimden geleni ardıma koymadım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Biz sadece yol, su, düğün salonu ile kalmadık; en güzel etkinlikleri, sosyal faaliyetleri biz yaptık. Bizim evlatlarımız olan değerli çocuklarımıza camilere gitmelerini ve Kur’an öğrenmeleri için teşvik ettik, hediyeler verdik. Spor kursları düzenledik. Bölgenin en güzel festivallerini yaptık, 15 bin kişiyi Gülüç’e getirdik. Kadınlarımızı şehir şehir gezdirdik ve onları unutmadık. Her kadınlar gününde onları mutlu ettik. Dünya 8 Mart gününü her zaman olduğu gibi bu sene de kutlayacağız, sizi unutmayacağız. Çocuklarımıza sahip çıktık, onlar bizim geleceğimiz dedik. Ramazan ayında birlikte aynı sofrada buluştuk, iftarlar yaptık. Kadınlar matinesi yaptık ve daha niceleri… Yine söylüyorum, verdiğim bütün sözleri tuttum ve yine tutacağıma söz veriyorum. Siz de bana güvendiniz oylarınızı verdiniz. Beni belediye başkanı olarak değil de evladınız olarak gördünüz. Sizlere bu yüzden çok teşekkür ediyorum, sağ olun. Biz hayali projeler yapmıyoruz. Sadece Gülüç’e yararlı olacak projelerle uğraşıyoruz, sizin için hizmet vermeye devam edeceğiz.”
             Gülüç’te yeni dönemde içerisinde kır düğünü, kafeterya, lokanta, oyun alanları, spor alanları, seyir terası, yürüyüş yerleri ve ailelerin piknik yapabileceği bir mesire alanı yapacaklarını anlatan Demirtaş, sahil projesinin ikinci etabını da yeni dönemde tamamlayacaklarını söyledi. Sahilde çay bahçesi projesini tamamladıklarını ve yeni dönemde derenin üzerinde çay-kahve içeceklerini belirten Demirtaş, çocukların daha iyi eğitim almaları için Atalay bölgesine ve merkezde Gülüç Vesile Dikmen ilk ve ortaokul projesini hayata geçireceklerini ifade etti. 14 katlılar bölgesine bir üst geçit daha yapacaklarını açıklayan Demirtaş ayrıca Ahos Otel karşısına terminal yapıp yolcu bekleme yerleri projesini hayata geçireceklerini dile getirdi. Demirtaş konuşmasının sonunda ise Gülüç’ün ilçe olması ve sınırlarının genişletilmesi için bir çalışma yapıldığını ve yeni dönemde en büyük hedefinin Gülüç’ün ilçe yapılmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Demirtaş konuşmasının ardından AK Parti Gülüç Belediye Meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet ederek vatandaşlara tanıttı. Toplantıda Gülüçlülere hitap eden AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise seçildiği takdirde Ereğli Belediyesi olarak Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ve Gülüç’e her türlü desteği vereceğini söyledi. Toplantıya AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, AK Parti Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Güldalı, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve yaklaşık bin 500 Gülüçlü katıldı. Toplantı fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş çok sayıda vatandaş ve parti yöneticileri ile birlikte Gülüç’e geçerek önce merkez deki ardından da Bekyeri Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   54.163.14.144  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Mart 2024
Zonguldak’ın Ereğli’de denizde ölü bulunan 25 yaşındaki gencin kimliği belli oldu. Gencin isminin Ar..
27 Mart 2024
Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Hacı Mah..
27 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin kimlik tespiti için çalışma..
26 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, direğe çarparak ..
26 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, belediye meclis üyesi adayları, İYİ Parti K..
26 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinden çok sayıda ilaç içen çocuk hastanelik oldu. Küçük çocuk yapılan ilk müda..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır