Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin, köy muhtarlarıyla bir araya geldi
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin, köy muhtarlarıyla bir araya geldi
 
   

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından bugün Ereğli Öğretmen Evinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya köy muhtarları ve ilçede bulunan iki ayrı Muhtarlar Derneği Başkanları ile İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi adayları katıldı. İl Genel Meclisi Üyesi adayları Rıfkı Gültekin, Ali Kemal Karaca, Hüseyin Engin, Ayhan Taşdelen Alaaddin Uçar ve Yalçın Duman birer konuşma yaparak birlik beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını yürüttüklerini ve yeni dönemde köylerde istihdama yönelik çalışmalar yapacaklarını söyleyerek muhtarlardan destek istediler. İl Genel Meclisi Üyesi ve adayı Rıfkı Gültekin, 5 yıldır muhtarların her sorununu çözmeye kavuştuklarını belirterek, başarının muhtarlara ait olduğunu, eksikliklerin de kendilerine ait olduğunu söyledi ve yeni dönemde bu eksiklikleri gidereceklerini söyledi. Gültekin, yeni dönemde özellikle köylerdeki işsizliğin çözüme kavuşması için istihdam odaklı çalışmalar yapacaklarını açıkladı. AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de yaptığı konuşmada, enerjik, genç ve heyecanlı olduklarını belirterek, “Koşacağız, yorulmadan çalışacağız ve bu seçimi alacağız.” dedi. Belediye hizmetlerinden en ücra köylerin de faydalanacağını vurgulayan Erol Şahin, kendisinin ilçe başkanı yaptığı dönemlerdeki çalışmalarından da bilgiler verdi. Şahin, bugün köylerden Özel İdare tarafından çöp toplanması faaliyetinin kendisinin İlçe Başkanı olduğu dönemde verdiği mücadele sonucu hayata geçtiğini söyledi.
Kdz. Ereğli’ye kurulan Ağır Ceza Mahkemesi konusuna da değinen Erol Şahin, yıllardır Ereğli’de bu mücadelenin verildiğini ancak bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli milletvekili olduğu sözüne istinaden çözüldüğünü söyledi. Ereğli’ye kurulan Ağır Ceza Mahkemesi için Baro Başkanının da kendisini arayıp teşekkür ettiğini belirten Şahin, yıllardır Ağır Ceza’da işi olan vatandaşların Zonguldak’ta bir duruşma için bütün günlerini harcadıklarını ve bunun insanlara ekonomik bir külfet de getirdiğinin altını çizerek, Ağır Ceza’nın Ereğli’ye getireceği sosyal ve ekonomik katkılarından söz etti. AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Ereğli Belediyesine insanlardan hesap sormaya ve kavga etmeye gelmediklerinin de altını çizerek, “Kaos yaratmaya gelmiyoruz. Herkesi kucaklamaya geliyoruz” dedi. Kdz. Ereğli Belediyesinin kapılarının sokaktaki ayakkabı boyacısından tutun da toplumun her kesiminden her ferdine açık olacağını ifade eden Erol Şahin, o kapıdan içeri Kaymakamın girdiği gibi sokaktaki vatandaşın da girebileceğini söyledi. Şahin, muhtarlara istihdama yönelik projelerinden söz etti ve 5 yılda 3 fakülte daha yaparak Ereğli’deki fakülte sayısını 5’e çıkartacaklarını ve yapmayı düşündükleri fakülte binasının birinin hazır olduğunu söyledi. Böylece Ereğli’de öğrenci sayısının 10 bine çıkacağını hatırlatan Şahin, dolayısı ile Ereğli’de ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ciddi katkı sağlanacağını ifade etti.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da AK Parti hükümetinin köylerde yaptığı çalışmaları hatırlattı. 1989 yılında merhum Turgut Özal’ın Ereğli’ye gelerek belediyeyi almaları halinde Ereğli’nin il yapılacağına yönelik sözlerini hatırlatan Fatih Çakır, “1989 yılında treni kaçırdık” dedi ve 31 Mart yerel seçimlerinin Ereğli için ciddi bir önem arz ettiğini söyledi. Bu dönem Ereğli’de işsizlik sorununu çözme mücadelesi vereceklerini belirten Çakır, tüm muhtarlardan İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanlığı için destek istedi. Yapılan toplantıya 93 köy muhtarı katıldı ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’e destek sözü verdiler. Toplantı sonrası muhtarlar ile AK Parti yöneticileri ve adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.141.192.219  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır