Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şahin: Hesabı kitabı iyi bilen insan sorunların üstesinden gelebilir
Şahin: Hesabı kitabı iyi bilen insan sorunların üstesinden gelebilir
 
   

Seçim çalışmaları sırasında Kemerder’i ziyaret edecek olan Erol Şahin’in mahalleye geleceğini duyan vatandaşlar dernek binasına akın etti. Yüzlerce vatandaş Erol Şahin’i davul zurna, havai fişek, meşale ve konfetiler eşliğinde karşıladı. Vatandaşların dernek lokaline sığmaması nedeniyle dernek önünde konuşma yapan Şahin, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Üyesi adayları ile birlikte gidilen mahallede İlçe Başkanı Fatih Çakır kısa bir konuşma yaptı. Vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti olan Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’i Kemer’de mahalle sakinlerine emanet ettiğini söyledi. Kemer Mahallesi’nin Belediye Meclisi Adayı olan Gülsemin Hasçelik de kendilerini böylesine coşkulu karşılayan komşularına teşekkür etti. Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin yaptığı konuşmada Ereğli’nin tüm sorunlarını bildiğini, Ereğli’nin çocuğu olduğunu, üniversite ve askerlik haricinde Ereğli’den hiç ayrılmadığını belirterek, “Ben ekonomistim, hesap kitap insanıyım. Ereğli’nin en büyük sıkıntılardan biri ekonomik sıkıntılar. Belediye olarak işsizlere ve esnafa ne gibi katkılarda bulunabiliriz, bunların hesabını yapıyoruz.” dedi. Ereğli’de yol, trafik ve imar problemlerinin de olduğunu belirten Şahin, ilçedeki problemlerin büyük bir bölümünü tek tek saydı ve bu sorunların üstesinden gelebilmek için Ereğli Belediyesinin bütçesinin bu sorunları aşabilecek büyüklükte olduğunu söyledi. Şahin, “Yeter ki hesabı kitabı bilelim. Yeter ki bütçeyi nasıl kullanacağımızı bilelim. Hesabı kitabı iyi bilen insan bunların üstesinden gelebilir. Ben bunları en iyi bilen kardeşinizim.” dedi.
Erol Şahin, eski Devlet Hastanesinin arsalarına 2 adet yeni fakülte yapacaklarını ve bu sayede Kemer, Kırmacı ve Balı bölgesinin değerinin artacağını söyledi. Ereğli’de 2 olan fakülte sayısını 5’e çıkartacaklarını vurgulayan Şahin, Ereğli’de yapacakları tekstil atölyelerinden birini de Kemer bölgesine yapacaklarını ve bu atölyelerde bin 500 civarında işçi çalışacağını müjdeledi. Havanın çok soğuk olmasına rağmen alanda kendisini dinleyen vatandaşa seslenen Şahin, zengin fakir ayrımı yapmaksızın tüm öğrencilere kırtasiye dağıtılacağını belirtti. Kadınlar için anımlar için tüm masrafları belediyeden karşılanması kaydı ile kültür gezileri düzenleneceğini ifade eden Şahin, bu geziler kapsamında Anıtkabir, Çanakkale, Abant, Ayasofya, Eyüp Sultan gibi yerleri görme fırsatı bulamayan kadınların buraları gezebileceğini bildirdi. Kemer’de Devlet Demiryolları’nın eski binasının mahalle için Millet Kütüphanesi yapılacağını de müjdeleyen Şahin, festivallerin de en güzel şekilde yapılacağını ve esnafın canını yakmadan gerçekleşeceğini vurguladı. Erol Şahin her hafta sonu Ereğli’de sosyal ve kültürel etkinliklerin de yapılacağı sözünü verdiği mitingde, Kemer halkına yürüyüş ve bisiklet yolu ile mahalleye halı saha sözü de verdi. Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bir vali gelip nasıl rahat bir şekilde girebiliyorsa, zengin-fakir hiç ayırmaksızın her vatandaşın da aynı şekilde gelip çayını, kahvesini içeceğini ve en güzel şekilde ağırlanacağını dile getiren Şahin, belediye başkanlığı makamını da belediyenin giriş katında olacağını vurguladı. Göreve geldiklerinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nde hiçbir işçinin canının yanmayacağını belirten Şahin “Birileri onları tehdit edebilir. Birileri işten atabilir. Biz haksız yere işten atılanı da geri alacağız” diye konuştu. Vatandaşlardan parti ayrımı yapmamalarını isteyen Şahin, “CHP’li arkadaşlarımızın da, MHP’li ve diğer siyasi görüşteki vatandaşlarımızın da oyuna ihtiyacımız var” dedi. Erol Şahin alandan ayrılırken de karşılandığı gibi davul zurna ve havai fişeklerle mahalleden uğurlandı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.202.4  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır