Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP İlçe Başkan Adayı Sertan Ocakcı: Tabanın isteği üzerine aday oldum
CHP İlçe Başkan Adayı Sertan Ocakcı: Tabanın isteği üzerine aday oldum
 
   

CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nde bir basın toplantısı düzenleyen eski CHP İlçe Başkanı ve CHP İlçe Başkan Adayı Sertan Ocakcı, İlçe Başkanlığı görevinin ikinci döneminde görevinden istifa ettiğini anımsattı ve bu istifanın, yaşadığı sağlık sorunlarından kaynaklandığını dile getirdi. Ocakcı, şöyle dedi: “Ben 29 Eylül 2018 tarihinde kalp krizi geçirdim. Üç gün sonra da büyük bir kalp ameliyatı geçirdim, by-pass oldum. Ve sağlık durumumun kötüye gittiğini hissettiğimizde, bu halde partinin seçim yarışında faydalı olamayacağım için istifa ettim. Belediye başkan adaylığı daha daha sonraki dönemdi. Sağlık durumumdan dolayı istifa ettim. Ameliyatımdan annemin vefatına kadar öyle güzel insanlar biriktirdiğimi gördüm ki, hepsine buradan Allah razı olsun diyorum. Şimdi ise daha dinç ve daha sağlıklı olarak karşınızdayım. Delegelerimizin, partililerimizin isteğiyle, tabanımızın isteğiyle ve sokaktaki insanların isteği karşılığında buradayım. Örgütümüzün yüksek teveccühüyle buradayım ve yine örgütümüzün isteğiyle burada olmaya devam edeceğim. Örgütüm, tabanımız, Cumhuriyet Halk Partisi bizi istediği sürece, bu görevde olmalısın dediği sürece, onları kırmayacağım.”
İlçe Başkanlığı görevi döneminde yaptığı çalışmaları anlatan, Belediye Meclisi’nde CHP Grup Başkanvekilliği ve CHP Grup Sözcülüğü görevlerinde de bulunduğunu anımsatan Ocakcı, bu süreçte verdikleri mücadeleden söz etti. Ocakcı, şu ifadelere yer verdi: “Belediye Meclisi’nde AKP iktidarına kök söktüren 14 arkadaştan bir tanesiyim. Biz 14 arkadaş beş sene boyunca Ereğli Belediyesi’ndeki AKP iktidarına karşı çata çat savaştık. Hepimiz yüzde 30 indirimli su içtik değil mi? Bunu Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri yaptı. Dört sene boyunca suyu yüzde 30 indirimle içtik. Kent meydanına bir şeyler yapacağım dedi bir imam. İktidara karşı dava açan tek belediye meclis üyeleri olduk. Ve o iktidarın gücü olan imamın karşısında adaletle bir şeyleri başardık. Meydana yapılacak olan projeyi iptal ettirdik. Ve temyize gönderilen mahkemeyi de biz kazandık. Hatırlarsınız, Ereğli bir kampüs olayı yaşadı. Takdir edersiniz ki, bunda küçük bir pay da benimdir. Ereğli kamuoyunu kampüsüne sahip çıkmaya çağırdık ve sahip çıktılar. İşte muhalefet bunun için önemlidir. 2019 seçimlerinde AKP iktidarını yıpratan çalışmalar yaptığımızı az çok gördünüz. Ve cumhuriyet tarihinde iktidar olan bir belediyenin elinden mecliste seçimle encümeni aldık. Bu pay bizim değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazancıdır. Toplumsal olaylara tepki verdik. Mağdur ve mazlum olan herkesin yanında olduk. Yanında olmaya da devam edeceğiz.”


(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   34.234.83.135  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır