Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Sezer: Bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız
Sezer: Bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız
 
   



AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Elmatepe’deki halk buluşmasında yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Her seçimde size gelerek eksikliklerinizden bahsediyorlar. Mahallenin eksiği birkaç kalemden ibaret değil. Sadece Doruk’tan gelen yol ya da asfalttan ibaret değil. Bunlar şimdiye kadar zaten yapılmalıydı. Sizler bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız. Artık burada verilen vaatlere karnınızın tok olduğunu biliyorum. Bizler buranın şimdiye kadar söz verilip de yapılmayan eksiklikleri tamamlamanın yanında, yapacağımız projeler ile buranın ekonomik anlamda canlılık kazanacağı bir merkez haline getireceğiz. Elmatepeli işbirliği içerisinde olduğumuz iş adamları var. Onlarla birlikte sizler için çalışacağız. Elmatepe Mahallesi sanayi bölgesinin giriş noktasında olmasına rağmen bu tarz ilgisiz bir hizmeti de hak etmiyor. Biz Ereğli’mizin her kesimine her noktasına eşit hizmet getireceğiz. Size söz veriyorum. Ayrıca makamda oturan değil, sizler için sahada çalışan başkan olacağım. Milletvekillerimizle el ele vererek, iktidarın da gücünü yanımıza alarak, bu şehrin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Çünkü boş vaatlerle kaybedecek 5 yılımız yok. Bizim insanımız hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, gencimizi yaşlımızı, esnafımızı işçimizi düşünerek yapacağım işlerle, ortak sevdası Kdz. Ereğli olan herkesin başkanı olacağım. Esnaf kardeşlerim! Bu şehre 5 yıldır bir şey vermeyenler bana verdiğiniz destek karşısında sizleri tedirgin ediyorlar. Sessiz çoğunluktan korkuyorlar. Sizlerin verdiği destekle Belediye Başkanı olmamdan korkuyorlar. Bu nedenle şimdi benimle ilgili yalan algı yapma yarışına girdiler. Bu yalan algılarla başkanlık yolumuzu kesemeyecekler. Sizlere olan güvenim tamdır.”
Milletvekili Saffet Bozkurt da Sezer’in Elmatepe mitinginde vekilliği döneminde birçok yatırımı Ereğli’ye kazandırdıklarını ve Sezer’le birlikte Ereğli’yi daha da üst seviyelere taşıyacaklarını ifade etti. Bozkurt, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Elmatepelilerden seçimden seçime çıkardığı proje kataloğu ile oy almaya çalıştığını belirterek, bu projelerin kaçının yapıldığının sorgulanmasını istedi. Son beş yıldır reel hiçbir hizmette olmadığını belirten Bozkurt “Dinamik, enerjik, proje adamı İbrahim Sezer’in gerçek hizmet ve belediyecilikte Elmatepelilere hizmet farkını gösterecektir.” dedi. Milletvekili Bozkurt Elmatepelilere “Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Kendisi adaymış gibi hareket ederek oy isteyen eskiden Belediye Başkanlığı yapmış Murat Sesli var. Bir de ismi kullanılan ama siyasetten anlamayan kuzeni Sesli var. Bu halkı kandırmacan başka bir şey değil. Bu halkın kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil. Seçim yarışını kazanamayacaklarını bildikleri halde İyi Parti ile Sesli bir olarak, Ak Parti’den oy bölmeye çalışıyorlar. Bunu iyi düşünün, iyi araştırın. Kaybedecek 5 yılımız yok.” diyerek uyarıda bulundu. Mitingde Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman da Elmatepelilere seslendi. Konuşmasında bu seçimin tarihi bir fırsat olduğunu ve Saffet Bozkurt vekilliği döneminde İbrahim Sezer’in de başkan olmasıyla Ereğli’nin çok daha farklı hizmet alacağından bahsederek, halktan Sezer’e tam destek istedi. Ayrıca yine Ereğli’nin en ücra köşesinden merkeze kadar olan tüm esnafların devletin kredi desteğinden yararlandırdıklarını ve yararlandırmaya devam edeceklerini belirtti.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.234.83  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır