Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  AK Parti Adayı Sezer, Kavaklık’ta halka seslendi
AK Parti Adayı Sezer, Kavaklık’ta halka seslendi
 
   



AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kavaklık Mahallesi’nde yoğun bir kalabalık ile karşılandı. Konuşmasında halk tarafından birçok kez alkışlandı. Sezer bu ilgi karşısında memnuniyetini dile getirirken, kendilerinin, mahallelinin hak ettiği ve insana değer verildiğini hissettiren hizmeti göstereceklerini dile getirdi. Sezer şunları kaydetti: “Mahalle sakinleri olarak görüyorsunuz, yaşıyorsunuz. Burası yıllardır hep aynı kaldı. Bu çağda bu mahalle bu şekilde Ereğli’ye yakışmıyor. Her şey yıllardır aynı, değişen hiçbir şey yok. Doğru dürüst hizmet yok. Eşit hizmet yok. En basit şekilde yollarınız bakımsız kalmış. Kaldırımlarınız eksik ya da olması gereken yerde yok. Çöp konteynırlarınız yetersiz ve sağlıksız konumlandırılmış. Oyun parklarınız eksik ve bakımsız. Dere ıslah çalışmaları eksik. Kısacası çoğu hizmetten mahrum bırakılmışsınız. Bunlar şimdiye kadar zaten yapılmalıydı. Sizler bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız. Artık boş vaatlerle zamanımızı yitirmeyeceğiz. Bizler Kavaklık halkına hak ettiği hizmeti vermenin yanında, yapacağımız projeler ile buraya canlılık kazandıracağız.”
Konuşmasının sonunda Kavaklık Mahallesi için hazırladığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ni mahalle sakinlerine detaylarıyla anlatan Sezer, şu görüşlere yer verdi: “Şehre giriş kapısı olan Kavaklık Mahallesi artık Ereğli’ye yakışır olacak. Şimdi bu projeyi Ereğli ile paylaşmamız üzerine, diğer siyasi başkan adayları projemize çamur atma yarışına girdiler. “Size bu binaları para ile satacaklar” şeklinde yalan algıya başlamışlar. Ben İbrahim Sezer olarak şunu söylemek istiyorum. Bu projeyi hazırlarken mahallenin yaşını doldurmuş birçok bina içerdiğini ve can güvenliğiniz için bu yıpranmış binaların yıkılarak yeniden inşa edilmesi gerektiğini düşündük. Sizlere yakışır bina ve sosyal alanları oluşturduk. Ve sizden 5 kuruş para almadan gerçekleştireceğiz bu projeyi. Size hak ettiğiniz değeri veren ve yaşamı sunan bu projemize çamur atmaktan başka bir şey üretemeyen, size hizmet sunamayan bu zihniyete artık dur demenin zamanı gelmedi mi? Kaybedecek yıllarımız artık yok! Sadece merkeze önem veren bir belediye başkanı olmayacağım. Kenar mahallelere de eşit hizmet getireceğim. Bunları makamda oturarak değil, sizler için sahaya inerek çalışarak yapacağım. Milletvekillerimizle sizlerle el ele vererek, mahallelerimizin, şehrimizin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Çünkü boş vaatlerle kaybedecek 5 yılımız yok. Bizim insanımız hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun, yapacağım tüm işlerde ‘Önce İnsana Hizmet’ diyerek, Kdz. Ereğli’yi ‘Gerçek Belediyecilik ile’ tanıştıracağım.”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ise “Bu tablo adeta 31 Mart akşamı gerçek belediyeciliğin ayak sesleri” benzetmesini yaparak, Kavaklık halkına kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Kendisinin milletvekili olduğu süreçten bugüne kadar Ereğli’ye birçok hizmeti kazandırdığını ve kazandırmaya devam edeceğini ifade eden Bozkurt, “Gittiği yerlerde Başkan Posbıyık ‘Ereğli’de çevre yolunu, hükümet konağını, emniyet binasını yapamadılar’ diyerek seçimde üzerimizden puan toplamaya çalışıyor. Sizlere söyleyebilirim ki Ereğli’de Hükümet Konağı Öğretmen Evi’nin yanında hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediliyor. Emniyet Binası, Diş Hastanesi, Üniversite Kampüsü, Özel Eğitim Kampüsü yapılmaya devam ediyor. Çevre Yolu Projemiz onaylandı yakında start vereceğiz. 400 kişinin çalışacağı cezaevi yapımına Subaşı’nda başlanacak. Devrek Ereğli Yolu bitmek üzere, Kepez Yolu’na EDS Sistemi kurulması için gerekli çalışmaları başlattık. TOKİ ile alakalı Ereğli’mize müjdemiz olacak. Organize Sanayi çalışmaları çerçevesinde hem Subaşı hem de Yalıboyu Bölgesi’nde Sanayi Bakanlığı tarafından onaylanmış 2 tane projemiz hayata geçti. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Devletin Ereğli’miz için sunduğu bu olanakları Posbıyık göremiyor sanırım. Kendisi gibi cek caklı projeler yapmıyoruz. Hayata geçecek projeler yapıyoruz. Sen son 5 yıldır bu halk için ne yaptın sen onu anlat. Yıllardır yaldızlı yıldızlı katalog bastırıp milletin duygularıyla oynuyor. Yapacağım dediği projeler kataloglarda kalıyor. Yaptığı icraat yok. Kavaklık’ın, Kışla’nın, Köseler’in, Abalı mahallesini görüyorsunuz hiçbir çalışma yok. İbrahim Sezer ayağı yere basan projeler hazırladı. Biz de milletvekili olarak, iktidar olarak başkan adayı Sezer’in destekçisiyiz. Bu 5 yıllık dönem içerisinde bu projelerin hayata geçtiğini göreceksiniz. Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli aday değil. Aday olan aynı ismi taşıyan kuzeni. Bu halkı kandırmacadan başka bir şey değil! Bu kafaları karıştırmaktan başka bir şey değil. Seçim yarışını kazanamayacaklarını bildikleri halde İyi Parti ile Sesli bir olarak, AK Parti’den oy bölmeye çalışıyorlar.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.146.152.99  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır