Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Posbıyık: Ereğli’nin istikrarı bozulmasın, maceraya sürüklenmesin
Posbıyık: Ereğli’nin istikrarı bozulmasın, maceraya sürüklenmesin
 
   



Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezilerine hafta sonunda da devam etti. Başkan Posbıyık, beraberinde belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Bağlık Forteksler, Bağlık Hatip, Köseler, Korubaşı, Çeştepe ve Potbaşı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın gösterdiği ilgiye ve güvene teşekkür eden Başkan Posbıyık, Ereğli’de kaotik bir ortam oluşmaması için tekrar aday olduğunu belirterek, yeni dönemde yarım kalan işlerini tamamlamayı ve Ereğli’ye birçok yeni hizmet kazandırmak istediğini söyledi.
Başkan Posbıyık şunları söyledi: “Ereğli’ye aşığım. Bana oy veren, oy vermeyen, düşüncesi ne olursa olsun, o partiden, bu partiden benim için hiç önemli değil. Benim için Ereğli önemli. İnsanlar genel seçimlerde ideolojisi neyse onun için mücadele eder. Ancak yerel seçimlerde muhtarlık ve belediye seçimlerinde partizanlık olmaz. Mahallesine, şehrine kim sahip çıkıyorsa, kim liderse ona oy verilir. Bugün hükümet yatırım yapamıyor, ülkenin durumu çok kötü. Dede torununa harçlık veremiyor. Ekonomik yönden batmış. Aç insanlar var. 10 bin liraya emekliler geçinmeye çalışıyor. Hükümet yatırım yapabilse çevreyolunu yapardı. Ereğli’nin bir Emniyet binası yok, hükümet konağı yok. Her ilçede yüzme havuzu var Ereğli’de yok. Devlet yatırım yapamazken birileri iş bilmeden sallıyorlar. Vatandaş yerse. Şunu yapacağız, bunu yapacağız diyerek işi bilmeden milleti kandırmaya çalışıyorlar. Bu iş bilmezlere inanmayın, Ereğli’yi yeni maceralara sürüklemeyin. 2014’ten sonra neler olduğunu hep birlikte gördük. Belediyecilik tecrübe işi, lider işi. Tüm bu sıkıntılar içerisinde Ereğli Belediyesi’ni biz tecrübemizle ileriye taşımaya çalışıyoruz. Ereğli’de kaotik ortama izin vermeyelim. Ereğli’nin istikrarı bozulmasın, maceraya sürüklenmesin.”
Başkan Posbıyık, geleneksel halk iftarları kapsamında hafta sonunda da Kdz. Ereğli halkı ve mahalle muhtarları, Elpek Dokuyan Eller, Girişimci Kadınlar, Erdemirli Kadınlar Derneği, Kerçep, Eveder, Tema, Çocuk Esirgeme Kurumu, Kız Yetiştirme Yurdu ve Kadın Gücü Kooperatifi’yle iftar sofrasında buluştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.129.19.251  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır