Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  MÜSİAD’da yeni başkan Sezer
MÜSİAD’da yeni başkan Sezer
 
   

      Büyük Anadolu Ereğli Otel’de MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Genel Başkan Yardımcısı Kerim Altıntaş’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi’nin yeni başkanı olan İbrahim Sezer, yeni Yönetim Kurulu üyeleri hakkında bilgi verdi.
      Sezer şöyle dedi: “17. Olağan Genel Kurul Toplantımız neticesinde Şube Başkanlığımızı 5 yıldır başarı ile yürüten Faruk Bey’den görevi devralmış bulunmaktayım. Dernek tüzüğümüzde yer alan bir madde gereği Genel Başkanlarımız ve Şube Başkanlarımız üst üste en fazla 4 yıl görev yapabilmekteler. Faruk Bey’in şube başkanlığını, şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu Toplantımızın yoğun çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar gereği bir sene uzatmıştık. Buradan Faruk Bey’e, başkanlık süresi boyunca derneğimize ve bölgemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak isterim. Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Kdz.Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir sivil toplum kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasındaki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz.”
      MÜSİAD’ın yeni yönetim kurulunun asil üyelerinin İbrahim Sezer, Abdülkadir Çınar, Yüksel Başkan, Murat Çatalçam ve Ömer Büyükemirusta; yedek üyelerinin Ünal Bayrak, Bilal Eren, Tuncay Gazitepe, Kurtuluş Ayyıldız ve Mehmet Remzi Alim; denetleme kurulu üyelerini ise, Şaban Gülhan, Muharrem Özaydın, Faruk Bozkurt, Yavuz Sesli, Selami Adakoğlu ve Mehmet Keleş’ten oluştuğu kaydedildi.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.137.192.3  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır