Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  Genç, yeni TSO yönetimine sabır diledi
Genç, yeni TSO yönetimine sabır diledi
 
   

     Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nın 5 Mayıs’taki organ seçimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından, görev devir teslim töreni yapıldı. TSO Binası’ndaki görev teslim töreninde, TSO Başkanı seçilen Yaşar Tetiker ve Meclis Başkanı seçilen Faruk Yazıcı, önceki TSO Başkanı Mehmet Genç ve önceki Meclis Başkanı Zeki Us’tan görevlerini devraldı. Törende bazı eski ve yeni Meclis üyeleri de hazır bulundu. Törende konuşan eski TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, düzenledikleri görev devir teslim töreniyle şimdiye dek yaşanmamış bir olayı yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. Genç şöyle dedi: “Başladığımız günden bugüne geldik ve bu süreçte herkesle birlik-beraberlik içerisinde çalışmaya gayret ettik. Bugün burada olanlara teşekkür ediyor, olmayanlar noktasında da takılıyorum. Bugün bu bir başlangıç olsun, Ereğli’nin böyle birlik-beraberlik tablolarına ihtiyacı var. Arkadaşlarıma bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Faydalı olabileceksek, Ereğli’ye yakışan hareketlerde bulunacağız diye düşünüyorum. Bizim görevi devredeceğimiz Yönetim Kurulu ve Meclis’e başarılar diliyorum. Kdz. Ereğli bir bütündür ve bir bütün olarak hareket etmemiz gerekir. Ereğli’nin samimi olan birlik-beraberliğe ihtiyacı var. Kimse kusura bakmasın, herkesin samimiyet ortaya koyması lazımdır. Tekrar başarılar diliyorum. Yönetime sabırlar diliyorum. Sabırlı davranarak, sabırla hareket edeceklerini düşünüyorum. Bu saatten sonra kimse ‘banane’ diyemez. Diyecek hali, zamanı da, zemini de yoktur.”
     TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Genç’ten devralan Yaşar Tetiker ise, “TSO’da şimdiye kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mehmet Başkanıma da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun diyorum. Bu memlekete kim bir çivi çakarsa bizim başımızın tacıdır.” dedi. Törende, eski TSO Başkanı Mehmet Genç ve eski Meclis Başkanı Zeki Us’a da teşekkür plaketleri takdim edildi.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.17.6.75  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır