Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  Sevgi Çemberi özel çocukları da sardı: 6 eğitilebilir engelli sınıfı açıldı
Sevgi Çemberi özel çocukları da sardı: 6 eğitilebilir engelli sınıfı açıldı
 
   

     Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren yardım organizasyonu Sevgi Çemberi öncülüğünde 5 ayrı okula 6 engelli sınıfı yaptırıldı. Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık’ın öncülüğünde toplanan yardımlarla oluşturulan 6 engelli sınıfı için Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık açılışta yaptığı konuşmada 8 Aralık tarihinde başlattıkları projeyi 4 ay gibi kısa bir zamanda bitirdikleri için memnun olduklarını ve destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.
     Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ise Neriman Posbıyık’a teşekkür etti. Kılıç yaptığı konuşmada, “Annelerin evlatlarına, evlatlar annelerine, okul öğretmene, öğrenci öğretmene muhtaç. Aslında herkes birbirine muhtaç. Bu muhtaçlık aczden kaynaklanmıyor. Kdz. Ereğli Kent Konseyi böyle bir etkinlikle öğrencilerimizi yalnız bırakmadılar, onlara yar oldular, ana oldular, sahip çıktılar. Bu sahip çıkılmadan dolayı Sevgi Çemberi’ne başta Neriman Hanım’a arz-ı hürmet ediyorum.” dedi. Törende Ormanlı ve Çaylıoğlu beldesi ile Bağlık ve Belen Mahallelerinde bulunan 4 okulla canlı bağlantılar kurulup, öğretmen ve öğrencilerin duygu ve düşünceleri alındı. Ardından ise temsili olarak 6 sınıf için Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu’ndaki iki sınıfın açılışı gerçekleştirildi. Törene katılan protokol üyeleri engelli çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip sınıfları gezdi.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.147.53  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır