Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  Fakülte öğrencileri liseli arkadaşlarının sınıfını yeniledi
Fakülte öğrencileri liseli arkadaşlarının sınıfını yeniledi
 
   

     Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören sınıf öğretmenliği öğrencileri Merve Cemile Yavuz, Nagihan İlaslan, Esra Çamlı, Melike Kırtay, Songül Kablan, Burcu Hayta ve Ayşe Dilan Özkılınç, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Zonguldak Anadolu Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi’nde bir sınıfı düzenleyerek hizmete açtı. Öğrenciler çalışmaları kapsamında parkesinden pencerelerine, kapısından sıralarına, boyasından masa ve sandalyesine kadar tamamen yeniledi. Yaklaşık 1 aylık çalışma sonrasında tamamlanan sınıf, düzenlenen tören ile eğitim öğretime açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in danışmanı Erol Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Kürşat Coşgun katıldı.
     Açılış sonrasında çalışmalar hakkında bilgi veren öğrencilerden Merve Cemile Yavuz, “Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında bize verilen Zonguldak Anadolu Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi’nde bir sınıfın yenilenmesi göreviydi. Arkadaşlarımız ile birlikte yapacağımız çalışmaları belirledikten sonra görev bölümü yaptık. Gerekli kişilerden ve kurumlardan destek aldık. Aldığımız malzemelerin okula getirilmesi ve çalışmaları bizzat takip ettik. 1 aylık çalışma sonrasında sıra, boya, kapı, parke, lamba, masa, sandalye, tahta ve pencereleri yeniledik. Projeyi tamamladıktan sonra da bugün açılışını gerçekleştirdik. Arkadaşlarım ve ben çok mutluyuz. Çalışmalarımızda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. Programın sonunda öğrencilere çiçek ve teşekkür belgesi verildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   35.172.193.238  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır