Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  Kdz. Ereğli TED’e Yeşil Bayrak ödülü
Kdz. Ereğli TED’e Yeşil Bayrak ödülü
 
   

     Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV)’nın, bilinçli nesiller ve çevre bilincini geliştirmek amacıyla Türkiye genelinde ilköğretim okullarıyla yürüttüğü Uluslararası Eko Okullar Programı kapsamında, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Ortaokulu başarı göstererek “Yeşil Bayrak” ödülü aldı. İlköğretim okullarında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir program olan “Eko-Okullar”da öğrenci katılımı esas alınıyor. Program, çevre için yapılan bütünsel bir okul faaliyetini kapsıyor ve uygulandığı okullardaki başarısı okul idaresinin ve öğretmenlerinin desteği ve ilgisiyle artıyor.
     Fenerbahçe Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine; TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Proje Koordinatörü Ülkü Kırçıl Ateş katıldı. Bu yıl Türkiye çapında 183 okulun ödül aldığı programda, 2 yılda bir gerçekleştirilen Eko Okullar ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Eko çalışmalarının sergilendiği slayt gösterisinin ardından Fenerbahçe Koleji Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Tülay Olcay ve TÜRÇEV Genel Müdürü Erol Güngör birer konuşma yaptı. Fenerbahçe Koleji öğrencilerinden Alp Aşık hazırladığı piyano dinletisini sunarken, Eko Okullar korosu ise şarkılarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı. Son olarak Kafkas Kartalları Dans Grubu sahne aldı. Tören 183 okulun temsilcilerine verilen sertifika ve bayrakların takdimiyle sona erdi. “Çöp, Katı Atık ve Geri Dönüşüm” konulu projeleriyle ödül kazanan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı, bu ödülü bu yıl Ereğli’de ve Zonguldak´ta kazanan tek okul olurken, Türkiye genelinde 183 okul arasına girme başarısını gösterdi.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.200.101.170  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır