Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  Oğuz çifti, Ereğli’ye ikinci okullarını yapmak için protokol imzaladı
Oğuz çifti, Ereğli’ye ikinci okullarını yapmak için protokol imzaladı
 
   

     Protokol töreninde konuşan Vali Erol Ayyıldız, Ereğli’de 24 derslikli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’nun yapımı için protokol imzaladıklarını ifade etti. Ayyıldız, “Buna mihmandarlık eden Nurdan ve Ahmet Orhan çiftinden Allah razı olsun. Onlar eğer ülke için güzel bir şey yapılacaksa, bunun eğitimden geçtiğinin çok bilincinde olan insanlar. Bu kadirşinaslıklarından dolayı şahsım, vilayetim ve eğitim camiası olarak teşekkürlerimi huzurunuzda arz ediyorum.” dedi. Vali Ayyıldız, hayırsever çiftin, eserlerini kendi çocuğu gibi gördüğünü ve bina tamamlandıktan sonra da okulun her türlü ihtiyacı için çaba göstermeye devam etmesinin kadirşinaslık örneği olduğunu kaydetti.
     Daha önce de bir okul yaptıklarını ve çeşitli eğitim kurumlarına desteklerinin sürdüğünü ifade eden Nurdan Oğuz, “Bu protokolle birlikte gerçekten çok mutluluk duyuyoruz. Bütün herkese Allah nasip etsin diyorum. Dünyada yapılacak en güzel şeyin eğitime katkı olduğunu ve eğitim olmadan hiçbir şeyin olmayacağını, bunun için eğitimde her bir kuruşun çok değerli olduğuna inanıyorum. Herkes karınca kararınca eğitime katkıda bulunmalı, bir öğrenciye katkı sağlamalı ve ya bir okula bir şeyler sunmalı. Bunlar çok önemli şeylerdir. Yapanlar var, Allah kabul etsin; yapacak olanlara da ‘bir an önce yapın, geç kalmayın’ tavsiyesinde bulunmak istiyorum.” şeklinde konuştu. Hayırsever iş adamı Ahmet Orhan Oğuz ise şunları söyledi: “1987 yılından beri eğitime gönül veren bir aile olarak bu faaliyetimize devam ediyoruz. Kimi zaman okul kimi zaman benzer eğitim kurumlarına katkı verdik. Bazen de esnaflardan kum çakıl alarak inşaatlara destek olmaya çalıştık. Her sene okullarımı tamir ederim. Bu hayır yarışını ömrümüz elverdiğince sürdürmek istiyoruz.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   34.201.28.181  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli..
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır