Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  Eğitime katkıda bulunanlara hizmet ödülleri verildi
Eğitime katkıda bulunanlara hizmet ödülleri verildi
 
   

     BEÜ Merkez Kampüsü’ndeki Spor Salonu’nda ‘Bilim Hizmet Ödülleri ve Akademik Giysi Töreni’, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra BEÜ Devlet Konservatuvarı Oda Orkestrası öğrencileri tarafından eserler seslendirildi. 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında lisans ve lisansüstü eğitim alanlarında 6 bin 500 yeni öğrenciyi daha bünyelerine kattıklarını belirten Rektör Özer, “Üniversitemiz artık 11 fakülte, 3 yüksek okul, 3 enstitü, 21 araştırma uygulama merkezi ve 7 meslek yüksekokulu ile eğitim öğretim, araştırma ve topluma hizmet üretme faaliyetlerini, etkin bir şekilde yerine getiren ve Batı Karadeniz Bölgesi’nin güçlü bir yüksek öğretim kurumu haline gelmiştir. 3 yıl önce ‘birlikte başarabiliriz’ sloganıyla çıktığımız yolda, bugün kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin katkıları ile yapılan eserlerin bir bir ortaya çıktığını gördükçe ‘birlikte başarıyoruz’ diyoruz. Bu başarıda değerli hayırseverlerimizin emeği çok büyüktür.” dedi.
     Üniversiteyi başarılı bulduğunu ifade eden Zonguldak Valisi Ali Kaban ise emeği geçen rektör ve ekibini tebrik etti. Daha sonra 13’ü profesörlük, 21’i ise doçentliğe yükselen 34 akademisyene cübbe giydirme merasimi düzenlendi. Rektör Özer tarafından cübbelerini giyen 13 profesör ile 21 doçent salondaki katılımcılar tarafından alkışlandı. Programda bilimsel kitap yazan 5 öğretim üyesi ile diğer alanlarda başarı gösteren akademisyenlere de çeşitli ödüller verildi. Kısa hayat hikayelerinin sergilenmesinin ardından sahneye davet edilen hayırsever işadamlarına Rektör Özer ve Vali Kaban tarafından hizmet ödülü verildi. Hayırsever işadamlarından Zeki Yurtbay ve Mehmet Çanakçı, bölge iş dünyası için büyük önem arz eden üniversiteye her zaman katkı vermeye devam edeceklerini kaydettiler.






 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.171.235  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır