Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Eğitim 
  TED’den Meslekler Sempozyumu ve Üniversite Tanıtım Fuarı
TED’den Meslekler Sempozyumu ve Üniversite Tanıtım Fuarı
 
   

     TED lise binasında düzenlenen sempozyum ve fuar etkinliği, bugün gün boyunca devam etti. Üniversite Tanıtım Fuarı’na, TED Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi katıldı. 14 üniversitenin katıldığı “TED Karadeniz Ereğli Koleji Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, üniversitelerin temsilcileri TED öğrencilerine okulları hakkında bilgi verdiler. Üniversite Tanıtım Fuarı ile eşzamanlı gerçekleştirilen 9. Geleneksel Meslekler Sempozyumu’nda da, öğrencilere mesleklerle ilgili detaylı bilgi verildi. Stantları ziyaret ederek üniversite temsilcilerine sorular yönelten TED Karadeniz Ereğli Koleji öğrencileri, okulları tanıtıcı broşürler de aldılar.
     TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdür Yardımcısı Funda Makas 9. Geleneksel Meslekler Sempozyumu ve Üniversite Tanıtım Fuarı ile ilgili EreğliBülteni’ne yaptığı açıklamada, sempozyum ve fuarı her yıl düzenlediklerini belirtti. Üniversitelerin, “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda bölümleri, sundukları eğitim-öğretim ve kariyer olanakları ile ilgili bilgi verdiklerini anlatan Makas, şöyle dedi: “Özellikle öğrencilerimizin kariyer ve mesleki gelişimlerini sağlamak, geleceğe daha iyi adım atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla üniversitelerle buluşturuyoruz ve meslekleri tanıtıyoruz. 16 meslek grubu hakkında öğrencilerimiz bilgi sahibi oluyorlar. Paralel zamanlarda, üçer oturum şekilde ve gruplar halinde, öğrencilerimiz bu oturumları gezerek her meslek hakkında bilgi sahibi oluyorlar.”
     TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü Abdurrahman Tülüce de öğrencilere mesleklerin tanıtılması amacıyla Tanıtım Günleri düzenlediklerini ifade etti. Tülüce, “Öğrencilerimiz bugün burada hayal ettikleri meslekleri ve üniversiteleri tanıma olanağı buluyorlar. Üniversitelerden gelen konuklarımız, öğrencilerimize meslekleri anlatacaklar. Öğrencilerimizin hayallerindeki üniversitelere kavuşmaları için onlara yardımcı olacaklar.” dedi. 9. Geleneksel Meslekler Sempozyumu ve Üniversite Tanıtım Fuarı’na katılan üniversitelerden birisi olan Başkent Üniversitesi’nin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Senay Çerezci de, TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını, sempozyum ve fuar etkinliğinin verimli geçtiğini dile getirdi. Çerezci, tercih yapacak öğrencilere başarı ve şans dileğinde bulunurken, kendilerini davet eden TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi yönetimine de teşekkür etti.



(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.144.189.177  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır