Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  Çilek Festivali’nde Özgün rüzgarı esti
Çilek Festivali’nde Özgün rüzgarı esti
 
   

     Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür Festivali etkinliklerinin finalinde düzenlenen halk konserinde, ünlü pop müzik şarkıcısı Özgün sahne aldı. Sevilen şarkılarını Ereğli’deki hayranları için seslendiren Özgün’ün konseri, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Konserin son bölümünde sahneye çıkan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beyefendi kişiliğe sahip olan Özgün’ün yolunun ve bahtının açık olduğuna yürekten inandığını söyledi. Gençlerle yaptıkları anket sonucu Özgün’ün adının öne çıktığını ve Özgün’ü ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Posbıyık, gençlere sınavlarında da başarılar diledi.
     Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Özgün’e Osmanlı çileği, elpek bezinden yapılmış şal ve çiçek sundu. Belediye Başkanı Posbıyık bu sırada, 28-29-30 Haziran’da gerçekleştirilecek Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde Ereğli’de ağırlayacakları yeni isimleri de açıkladı. 28 Haziran akşamı, O Ses Türkiye Yarışması’nda sesinin Ahmet Kaya’ya benzerliğiyle öne çıkan Mustafa Bozkurt’un da konser vereceğini açıklayan Posbıyık, 29 Haziran akşamı da yine O Ses Türkiye yarışmacılarından Ayda’nın ilçe halkıyla buluşacağını dile getirdi. Posbıyık, “30 Haziran’da da Yeteneksizsiniz’deki Baha sizlerle olacak. İlk akşam Teoman ve Sibel Can, ikinci akşam Gülşen ve Murat Boz, final akşamı da Athena ve Tarkan konser verecek. Esra Erol, İclal Aydın ve Canan Tan’ı festivalde ağırlayacağız. Festivalin sunuculuğunu da Ece Erken yapacak. Sevgi Barış Dostluk büyük ödülümüzü özgürlük savaşçısı Mehmet Haberal’a vereceğiz. İkinci gün, Ereğli’ye büyük hizmetleri dokunan eski Belediye Başkanı Ruhi Cöbekoğlu’na, üçüncü gün ise Tarkan’a vereceğiz.” dedi. Konser sonunda, havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   54.166.170.195  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır