Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  Murat Boz’dan memleketinde unutulmaz konser
Murat Boz’dan memleketinde unutulmaz konser
 
   

     Bu yıl 20.’si düzenlenen Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, ikinci günün akşamında Ayda Mosharraf, Gülşen ve Murat Boz ilçe halkıyla buluştu. Atatürk Anıtı önünde kurulan dev sahneye, akşam saatlerinde ilk olarak O Ses Türkiye Yarışması finalisti Ayda Mosharraf çıktı. İranlı güzel, söylediği şarkılar ve danslarıyla konseri izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı. İlk kez böylesine bir kalabalık izleyici karşısında konser verdiğini dile getiren Mosharraf, heyecandan dizlerinin titrediğini söyledi. Ayda Mosharraf’ın konserinin son bölümünde eşi Neriman Posbıyık ile birlikte genç şarkıcıya çiçek sunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bu sahneye çıkanın mutlaka ivmesi yükselir. Ayda’ya her daim başarılar diliyorum.” dedi.
     Ardından sahneye çıkan Pop Müzik Sanatçısı Gülşen de, sevilen şarkılarını Ereğlililer için seslendirdi. Gecenin finalinde ise, Ereğlili Popçu Murat Boz sahne aldı. Asansör düzeneği ile çıktığı sahnede, yaklaşık bir buçuk saat boyunca şarkılarını söyleyen Murat Boz, her şarkısını ayrı bir görsel şölene de dönüştürdü. Hareketli şarkılarında dans ekibiyle birlikte başarılı koreografiler ortaya koyan Boz, konserinin son bölümünde de davul şov yaptı. Murat Boz sahnede Ereğli halkına hitaben yaptığı konuşmada, “Beni buralara siz getirdiniz. Güzel Ereğlimin güzel insanlarının hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Neredeyse gelemiyorduk. Ama buradan özellikle Sayın Halil Posbıyık’a teşekkür etmek istiyorum. Onun çabaları sayesinde bugün buradayız. Burada sizlerin karşısında olmak, memleketimde olmak çok güzel. Çocukluğum, yıllarım buralarda geçti. Seneler sonra yeniden sizlerle buluşmak çok büyük mutluluk.” dedi.
     Konseri sırasında günün, özel bir gün olduğunu ifade eden Murat Boz, “Bu topraklar güzel insanlar çıkardı. Bu güzel toprakların çocuğu, çok özel bir insan olan Barış Akarsu, yıllar önce aramızdan uçup gitti. Bugün Barış Akarsu’nun doğum günü. İyi ki doğmuşsun Barış, mekanın cennet olsun.” sözlerinin ardından, ‘Özledim’ şarkısını Barış Akarsu için söyledi.
     Murat Boz’un ilkokul öğretmeni de olan eşi Neriman Posbıyık ile birlikte sahneye çıkarak Boz’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ereğli’nin yetiştirdiği bu değerin, Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Ereğli ve Zonguldak Murat Boz ile iftihar ediyor.” şeklinde konuştu. Konserin sonunda havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 » murat bozun konseri berbattı zaten hiç yakışıklı değil -   kezban style / 02 Ağustos 2013- 00:17
 
IP   18.218.184.214  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır