Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  Festivalde Mega Star Tarkan konser verdi
Festivalde Mega Star Tarkan konser verdi
 
   

     Bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin final akşamında, ilk olarak sahneye Yetenek Sizsiniz yarışmasında finale kalan ve ikinci olan Baha Bayırlı çıktı. Bir süre Sunucu Ece Erken ile sohbet eden Küçük Baha, Erken’in sorularına verdiği yanıtlarla da izleyenleri güldürdü. Baha, ardından bateri şovuna başladı. Şarkılara baterisiyle eşlik eden Baha, sevimli tavırlarıyla da izleyenleri kendine hayran bıraktı. Baha’ya çiçek veren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Baha daha küçük ama inşallah geleceği büyük.” dedi. Ardından, Athena grubu Ereğli halkıyla buluştu. Grubun solistlerinden Gökhan Özoğuz sahneye üzerinde ay-yıldız bulunan kırmızı t-shirtle çıkarken, ekip arkadaşı da madenci bareti taktı. Sevilen şarkılarını Ereğli halkı için seslendiren Athena grubuna, konser alanını dolduranlar da eşlik etti.
     Hem gecenin, hem de festivalin son konserini ise, Mega Star Tarkan verdi. Sahneye asansör düzeneğiyle çıkan ünlü sanatçı Tarkan, kendisini izlemeye gelen binlerce izleyiciye doyumsuz bir gece yaşattı. Mega Star Tarkan’a, festival kapsamında Sevgi Barış Dostluk ödülü de verildi. Ödülü takdim etmek üzere sahneye gelen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Tarkan’ı dördüncü kez Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Posbıyık, “Star olmak herkese yakışan bir olaydır. Tarkan ise sadece starlığıyla değil, adam gibi adam oluşuyla da büyüyor, yüceliyor. Ereğli Belediye Başkanı olarak, onun Ereğlimize Zonguldakımıza, bölgemize gösterdiği samimiyet, bize gösterdiği yakınlık ve cömertliği asla unutmayacağız. Sanat dalında Sevgi Barış Dostluk ödülünü Ereğli adına Tarkan’a takdim etmekten büyük onur duyuyorum.” şeklinde konuştu. Tarkan’ın beğeniyle izlenen konserinin ardından, festivalin finalinde havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.8.42  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır