Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  Çocuklar, ERDEMİR’i resimleriyle anlattılar
Çocuklar, ERDEMİR’i resimleriyle anlattılar
 
   

     ERDEMİR Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, dereceye giren çocuklara ödülleri 23 Mayıs 2014 Cuma günü yapılan törende ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan tarafından verildi. Ödül törenine katılan çocuklar, aileleri ve ERDEMİR çalışanları, çocukların gözünden ERDEMİR’in resmedildiği 69 özgün eseri bir arada görme imkanı buldu. Törende konuşma yapan Sedat Orhan “49. işletme yıldönümü nedeniyle çocuklarımızın yaptıkları resimler mutluluk verici. Bence onların hepsi birinci, her biri bir çiçek, onlar bizim geleceğimiz, onların bizi, anne babalarını, işletmeyi nasıl gördükleri bizim için çok önemli. İlerideki hayatlarında derslerinin dışında resimle, müzikle, sporla kendilerini ifade etmeleri yaşamlarını zenginleştirecek ve renklendirecek. Bu etkinliklere katılma konusunda çocuklarımızı yüreklendiren, onlara yol gösteren velilere ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.
     Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 kategoride düzenlenen ve 69 başvurunun olduğu yarışmada resimler, ilçede görev yapan resim öğretmenleri Sevinç Yıldız Tanan, Ebru Aydın ve Vasfiye Doğan’dan oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmaya katılan çocukların bazıları resimlerinde ERDEMİR’i mutluluk üreten, ülkeye katkı sağlayan büyük bir aile olarak tarif ederken, bazı resimlerde ise ERDEMİR eve giren ekmek ve anne babalarının güvenli iş yeri olarak anlatılıyor. Ayrıca ERDEMİR ürünlerinin günlük yaşamın her alanında var olduğu vurgulanıyor. Birincilerin okul öncesi ve ilkokul kategorisinde ipad mini, ortaokul ve lise kategorisinde ipad, ikincilerin fotoğraf makinesi üçüncülerin ise saat ile ödüllendirildiği yarışmada tüm katılımcı çocuklara anı olarak kendi yaptıkları resimlerin basılı olduğu tişörtler armağan edildi. Resim yarışmasının değerlendirmesi sonucu oluşan derecelendirme ise, lise kategorisinde birinci Başak Özfındık, ikinci Melis Timur, üçüncü Deniz İnanoğlu; ortaokul kategorisinde birinci Öykü Su Kodaş, ikinci Mehmet Ali Samuncu, üçüncü Veysel Bayraktar; ilkokul kategorisinde birinci Zeynep Kayıkçı, ikinci Yağmur Kodaş, üçüncü Cansu Kaya; okul öncesi kategorisinde birinci Ece Ersarı, ikinci Çağıl Nur Etçibaşı, üçüncü Alkım Doruk Alaybeyoğlu şeklinde gerçekleşti.





(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.133.12.172  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır