Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  Erdemir Musiki ve Folklor Derneği ekibi Romanya’ya hareket etti
Erdemir Musiki ve Folklor Derneği ekibi Romanya’ya hareket etti
 
   

     Romanya’nın Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivali’ne katılmak üzere yola çıkan Erdemir Musiki ve Folklor Kulübü Derneği ekibi, yola çıkmadan önce bu konuda kendilerine destek veren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Meclis üyelerine teşekkür etmek amacıyla belediye binasına geldi. Burada konuşan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, “Bizi orada en güzel şekilde temsil edeceklerine eminim. Arkadaşlara Gülüç Belediyesi ve ben belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda gittikleri Romanya’ya Musiki Derneği olarak ilk önce Allah’ın izniyle sağ salim gitmelerini ve gittikleri ülkeden başarıyla dönmelerini diliyorum ve bol şans diliyorum. Bize de Gülüç Belediyesi olarak arkadaşların yaptığı organizeyi desteklemek düştü. Emeklerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah başarıyla dönerler. Bizi de güzel bir şekilde orada onurlandırırlar. Ereğli ve Gülüç için de büyük bir gurur oldu.” dedi.
     Grup adına konuşan İlter Yüzgeç ise, “Romanya Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivali var. Bu yıl bizlere Sayın Başkanımız ve Gülüç Belediyesi’nin de büyük katkıları oldu. Bu katkılardan dolayı ben öncelikle Sayın Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı orada 7-8 tane Avrupa ülkesinden de halk oyunları grupları gelecek ve dört günlük dolu dolu bir festival geçecek. Başkanımızla da görüştüğüm üzere oradaki festivale katılacak olan halk oyunları gruplarıyla beraber inşallah seneye Gülüç’te yapacağımız Kültür Festivali’nde uluslararası çerçevede değerlendirip Gülüç Belediyesi’nde de burada halk oyunları gruplarımız ve gelecek olan yurt dışındaki gruplarla beraber burada yine dolu dolu bir festival yapacağımızı ben başkanıma buradan söz veriyorum. İnşallah seneye bu festivali burada gerçekleştireceğiz.” dedi. Kafile ziyaret sonrasında yola çıktı.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.234.165.107  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..
27 Mart 2024
Zonguldak’ın Ereğli’de denizde ölü bulunan 25 yaşındaki gencin kimliği belli oldu. Gencin isminin Ar..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır