Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Kültür-Sanat 
  “Fotoğraflarla Ereğli” sergisi açıldı
“Fotoğraflarla Ereğli” sergisi açıldı
 
   

     Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda düzenlenen açılış törenine, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, bazı demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri ve yurttaşlar katıldılar. Törende konuşan Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, “hizmet atölyesi” adını verdikleri Kent Konseyi’nin bir etkinliğinde daha ilçede yaşayanlarla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Keskin, “Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu ve KEFSAD’ın ortaklaşa düzenlediği sergimizde amacımız, Ereğlimizin tarihi ve doğal güzelliklerini halkımızla paylaşmaktır. Konseyimize 100’ü aşkın fotoğraf müracaat etti. Bu fotoğraflar arasından 56’sı, Seçici Kurulumuz tarafından sergilenmeye uygun görüldü. Katkılarından dolayı, Seçici Kurulumuza da teşekkür ediyorum. Bize bu etkinliğimizde çok yardımcı olan Kent Konseyi çalışma grubumuz ve değerli başkanı Aykut Ateş arkadaşımız, Aziz Çivici ve Gürdal Özçakır’a da teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan sunuş konuşmasının ardından, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Kdz. Ereğli Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu Başkanı Aykut Ateş, birlikte serginin açılış kurdelesini kestiler.
     Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Seçici Kurul’da yer alan KEFSAD Onur Üyesi Hüseyin Engin Öztabak, KEFSAD Kurucu Üyesi, KEAL Resim Öğretmeni Cemil Rüştü Baykal, Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Sevinç Yıldız Tanan, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu Başkanı Aykut Ateş’e teşekkür plaketlerini takdim ederken, sergiye katılan fotoğrafçılara teşekkür etti ve bu tür sergilerin devam etmesi temennisinde bulundu. Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ise, sergide fotoğrafları yer alanlara katılım belgelerini verdi. Açılışa katılanlar, sergiyi gezerek Ereğli fotoğraflarını tek tek incelediler.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.129.70.63  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır