Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Zonguldaklı genç futbolcu TamSaha’da
Zonguldaklı genç futbolcu TamSaha’da
 
   

     Enver Cenk Şahin, doğup büyüdüğü Zonguldak’ta oynadığı dönemde oyun stili ve fiziğinden ötürü Messi’ye benzetiliyor. Genç sol açık, önce takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor´da kendini kanıtlamak, daha sonra da Avrupa’nın yolunu tutmak istiyor. Futbol Federasyonu basın departmanı tarafından hazırlanan TamSaha dergisine konuşan Enver Cenk Şahin, “Zonguldakspor’da oynadığım dönemde Fenerbahçe, Ankaragücü ve Gençlerbirliği beni istedi. Antalya kampımızı ise İstanbul BBSK’nın antrenörleri Arif ve Zafer Hocalar takip etti. Onların izlediği hazırlık maçından üç gün sonra da İstanbul BBSK’ya imza attım.” dedi.
     Şahin, şöyle devam etti: “Sadece yetenekle bir yere gelinmiyor. Oyun bilgisi olmazsa bir noktada kalıyorsunuz. Abdullah Hoca bu açıdan bana çok yardımcı oldu. Saha içinde nerede duracağımı, oynadığım pozisyon itibariyle toplu ve topsuz alanda nasıl pozisyon almam gerektiğini ondan öğrendim. Bülent Hoca öncelikle bana daha kuvvetli olmam gerektiğini, ancak bu şekilde ilk on bir futbolcusu olabileceğimi söyledi. Ben de bu yönde çalışmalar yapıyorum. Yaşım genç olduğu için de benden sürekli ekstra çalışmalar yapmamı istiyor.
Zonguldak’ta yerel medya hep “Zonguldak’ın Messi”si derdi bana. İstanbul BBSK’ya transfer olduktan sonra da başta Webo olmak üzere takım arkadaşlarım hep “Messi” diye çağırıyor beni. Ben de küçük yaştan beri benzetildiğim Messi’yi örnek alıyorum.”
     FIFA U20 Dünya Kupası’nın Türkiye’de düzenlenecek olmasının çok önemli olduğunu dile getiren Şahin, “Turnuvaya hem ev sahipliği yapacağız hem de taraftarımızın desteği arkamızda olacak. Biz de takım olarak bu şampiyonada çok başarılı olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. Genç futbolcu, şu görüşlere yer verdi: “Özellikle orta sahamızın çok yetenekli isimlerden oluştuğunu düşünüyorum. Fenerbahçe’de oynayan Salih Uçan ile Duisburg’lu Hakan Çalhanoğlu çok yetenekli futbolcular ve bana göre bu turnuvanın da yıldız adayları listesinde bulunuyorlar.”

     Şahin ile yapılan röportajı okumak için Türkiye Futbol Federasyonu internet sayfasından, TamSaha Dergisi’ni inceleyebilirsiniz…
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.143.4.181  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır