Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Ereğli Belediyesi’nden motor sporcusuna destek
Ereğli Belediyesi’nden motor sporcusuna destek
 
   

     Motor sporları ile uğraşan ve girdiği yarışlarda çeşitli dereceler alan Ereğlili Sezgin Güney artık Ereğli Belediyesi sponsorluğunda yarışacak. Sponsorluk hakkında Belediye önünde basın toplantısı düzenleyen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sezgin Güney’in büyük başarılara imza attığını ve bundan sonraki elde edeceği başarıları Ereğli Belediyesi sponsorluğunda kazanacağını kaydetti. Posbıyık açıklamasında, şunları kaydetti: “Sezgin Güney bizim evladımız. Ereğlili, Gümeli bölgesinde büyüdü. Şu anda Belçika’da yaşıyor. MT Racing motor takımının sporcusu. Avrupa’da çok büyük başarılara imza atmış vaziyette. Ve aynı zamanda Türkiye’de ilk yarışta İstanbul Park’ta 1. oldu. Bu konuda çok başarılı bir arkadaş. Ve kendisine güveni son derece fazla. Biz Ereğlili olması nedeniyle Ereğlili evladımıza sahip çıkmaya karar verdik. Ereğli Spor olarak Türkiye’de yapacağı yarışlarda kendisine elimizden geldiği kadar maddi ve manevi desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Ve şu anda Ereğli Belediyespor’un yarışçısı olarak takımlara katılacak. Karadeniz Ereğli Belediyespor’u dolayısıyla da Ereğli halkı sevgili Sezgin Güney’in evladımızın daima arkasında olacak ve ona destekçi olacaktır. Bizler de kendisine bu yarışlarda hep başarlı olmasını diliyoruz. İlk yarışması 18-19 Mayıs’ta İzmir’de yapılacak. Motorunun üstünde Ereğli logosunu yaşatacak. Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”
     Yapılan açıklamanın ardından alına iki adet yarış motosikletini ilk deneyen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık oldu.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.116.85.72  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır