Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  ERDEMİR’den spor tesisleri için tahliye kararı
ERDEMİR’den spor tesisleri için tahliye kararı
 
   

     Kulübe 12 Şubat’ta, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Fatih Osman Tar imzalı gönderilen yazıda, şirketin uzun yıllar kulüp üyelerinin ve sporcuların bedeni, fikri gelişmelerini temin ve ülke sporuna katkı sağlamak gayesiyle Erdemir Spor Kulübü’ne maddi ve manevi destek verdiği belirtiliyor. Yazıda, aynı zamanda Türk sporcularının yetiştirilmesi amacıyla şirketin sahip olduğu tesis ve alanları da kulübe tahsis ettiği ifade edilen açıklamada, “Şirketimiz personeli ve ailelerine yönelik amatör spor faaliyetlerinin gelişimi ve tesislerimizin kuruluş amaçları doğrultusunda kullanımı için 2013 - 2014 sezonundan itibaren, sadece şirket yönetimimiz tarafından belirlenecek amatör spor faaliyetleri desteklenecektir. İlgili karar doğrultusunda gerekli tedbirlerin alınması ve bilgilendirilmenin yapılması hususunda gereğini rica ederiz.” denildi.
     Erdemir’in Şubat’ta gönderdiği yazının ardından, Kulüp Başkanı Oğuz Nuri Özgen başkanlığında toplanan Erdemir Spor Kulübü yönetimi, böyle bir kararın yönetim tarafından verilemeyeceğini, genel kurul kararının daha uygun olacağı kanaati üzerine kulübün 5 Haziran’da genel kurula gitmesi kararlaştırıldı. Ancak Erdemir, 23 Mayıs’ta İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke ile Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Nezih Tunalıtosunoğlu imzasıyla kulübe gönderdiği ikinci yazıyla, durumu daha da netleştirdi. “Erdemirspor unvanı ve Erdemir’e ait tesislerin kullanılmaması” başlığı altında gönderilen yazıda ise şunlar kaydedildi: “12.02.2012 tarih ve YK 12 sayılı yazımız ile tarafınıza bildirildiği üzere, şirketimiz profesyonel spor faaliyetlerini maddi olarak desteklememe kararı almıştır. Erdemir Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Tüzüğü’nün birinci maddesinde yer aldığı üzere, Erdemirspor isminin her türlü hukuki hak sahibi şirketimiz olup, bu ismin derneğinizce kullanılmamasını teminen 5 Haziran 2013 tarihli genel kurulda karar alınmasını ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep etmekteyiz. Buna ek olarak, mülkiyeti şirketimize ait olan, aşağıda detayları yer alan ve derneğinizce kullanılmakta olan tüm spor tesislerinin ve konutlarının 14.06.2013 tarihine kadar tahliye edilerek, şirketimiz insan kaynakları ve idare işler genel müdür yardımcılığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Yukarıda belirtilen hususlar dikkate alınarak, ilgili işlemlerin başlatılması ve en kısa sürede tamamlanması için gerekli planlamayı yapmak maksadıyla insan kaynakları ve idari işler genel müdür yardımcılığı ile ivedilikle temasa geçmenizi rica ederiz.”
     Erdemir’in, Erdemir Spor Kulübü tarafından kullanıldığı belirtilen tesisler ise şöyle sıralandı: Erdemir Spor Salonu, Erdemir Futbol Stadı, Erdemir Spor Kapalı Halı Saha, Erdemirspor Kapalı Tenis Kortu, Erdemirspor Göztepe Tenis Kortu, Erdemirspor Lojmanları.
     Diğer yandan, gelişmeler üzerine görüşlerini bildiren Erdemir Spor Kulübü 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, bahse konu yazıların gönderildiğini doğrularken, kararın ise genel kurul tarafından verileceğini söyledi. Odabaş, şirketin gönderdiği ilk yazı sonrası yönetim toplantısı yapıldığını hatırlatarak, şöyle dedi: “Yönetim kurulumuz, Erdemir’in istediği böyle ciddi talep karşılığında kararı yönetim kurulumuzun vermesinin doğru olmayacağını benimsedi. Bunun üzerine 5 Haziran’da genel kurul yapma kararı aldık. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurulumuzu 12 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın tekrarlayacağız. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.”
 
 
Yorumlarınız
 » "FESTİVAL YAPACAĞINIZA EN AZ 1.LİGDE TAKIMINIZ OLSUN. FESTİVAL YAPACAKLARINA HER GÜN TELEVİZYONLARDA ANILAN BİR TAKIMLARI OLSUN. TELEVİZYONA BAKTIKLARINDA KARABÜKSPORU VE AKHİSAR BELEDİYEYİ İZLİYORLARSA YÜREKLERİ SIZLAMALIDIR.”
Mesut Bakkal, Kardemir Karabükspor teknik direktörü

http://zirvegazetesi.com/haber.php?hayns=2&yazilim=haberler&osmanli=hdetay&aid=9137&titlem=9137

“TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.” M. KEMAL ATATÜRK

“BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.” M. KEMAL ATATÜRK

“FESTİVAL YAPTIĞIM ZAMAN SİYASİ RANTIM YÜKSELİYOR. EREĞLİ’DE BENİ FAZLA TANIMAZLAR, TÜRKİYE’DE DAHA ÇOK TANIRLAR.” Halil POSBIYIK, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı (06 Mart 2013 - Belediye meclis toplantısı)

SİZİ GİDİ SAHTE ATATÜRKÇÜLER SİZİ.....!!!!!!!! YEMEZLER. LÜTFEN SÖZDE DEĞİL, ÖZDE ATATÜRKÇÜ OLUNUZ.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE (KARNAVALA) HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“İNANIYORUM Kİ, BİR GÜN HERKES FESTİVALE HAYIR DİYECEK.”
“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
Ünal SAVAŞ – Erdemir retired, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
-   Ünal Savaş / 28 Mayıs 2013- 03:14
 
IP   18.216.34.146  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır