Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Posbıyık: A takımda hedefimiz Bölgesel Lig’e çıkmak
Posbıyık: A takımda hedefimiz Bölgesel Lig’e çıkmak
 
   

     Posbıyık, Ereğli Belediyespor Kışla Tesisleri’nde kulüple ilgili gelişmeleri paylaşmak üzere düzenlediği basın toplantısında, ülkede kadın futbolu denildiğinde, Ereğli Belediyespor’un ilk akla gelen kulüplerden birisi olduğunu belirtti. 1. Lig’de mücadele eden kadın futbol takımlarının yanında, minik, yıldız ve genç branşlarında da ümit vaat eden ekipleri yetiştirdiklerini dile getiren Posbıyık, şöyle dedi: “A Milli Kadın Futbol Takımı Aday Kadrosu’nda Karadeniz Ereğli Belediyespor’un 5 oyuncusu yer alıyor. Bu rakamla kulübümüz, 2012-13 Futbol Sezonu’nu şampiyon tamamlayan ve 7 oyuncusunu aynı kampa gönderecek olan Konak Belediyespor’dan sonra en fazla oyuncuyu Milli Takım Aday Kadrosu’na gönderen kulüp olacak. A Milli Takım Aday kadrosunda, 1. Kadınlar Futbol Ligi’nde takımımızın başarılarında pay sahibi olan Ebru Topçu, Berna Yeniçeri, Zübeyde Kaya, Büşra Eda Acar ve Başak İçinözbebek kulübümüzü temsil edecekler. Yine U-17 Kadın Milli Futbol Takımımızda forma giyen ve Milli Takım’ın kampında bulunan bir diğer başarılı futbolcumuz Damla Bozel de kamptan döndü. Ereğli Belediyespor Minik Futbol Takımımız da, U-15 Kadın Milli Takımı’na 3 oyuncu birden veriyor. En büyüğü 13 yaşında olan bu altın kızlarımızdan takım kaptanımız Rabia Civan, 2012-13 Minikler Futbol Ligi’nin 22 gol ile Gol Kraliçesi seçilen oyuncusu Ece Türkoğlu ve başarılı futbolcumuz Derya Arhan, A Milli Takım Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen tarafından Milli Takım’a davet edildiler.”
     Ereğli Belediyespor’un Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde 2012-13 sezonunda elde ettiği Lig Üçüncülüğü ve Minikler Ligi’nde elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra, Yıldızlar ve Gençler branşlarında da başarıya odaklandıklarını anlatan Posbıyık, “Minik, Yıldız ve Genç takımlarda, Ereğli Belediyespor olarak yeni sezona, başarılı oyuncularımızla hazırız ve tek hedefimiz tüm branşlarda Türkiye şampiyonluklarını elde etmektir.” dedi. Kulüp tarafından açılan Futbol Yaz Kursları’nda 280 sporcuya eğitim verdiklerini de ifade eden Posbıyık, şunları kaydetti: “110’u lisanslı, 40 da lisanssız olmak üzere toplam 150 kız futbolcumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Erkek Futbol A Takımımız da 2013-2014 sezonu için hazırlıklarına başladı. Ereğli Belediyespor’un hedefi, yeni sezonu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Şampiyonu olarak tamamlamak ve olası baraj maçını da kazanarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaktır. Bu hedef için yola çıktık ve çalışmalarımıza başladık.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.15.1  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır