Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
 
   

     Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Beyçayırı Sahası’nda sürdüren Ereğli Belediyespor’da, Cuma akşam antrenmanında dayanıklılık çalışması yapıldı. Teknik Direktör İsmail Yalçın gözetimindeki haftanın son antrenmanında, sağ ayağında ödem meydana gelen Osman Karadeniz, sol dizinde sakatlığı bulunan Serkan ve hafif sakatlığı bulunan Gökhan Kuloğlu düz koşu yaptı. İki gün önceki antrenmanda adalesinde gerilme meydana gelen Emre Kuzu da istasyon çalışmalarına katıldı. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın, yeni sezon hazırlıklarında haftayı ağır bir antrenmanla kapadıklarını belirterek, “Amacımız sezon öncesi takımımıza kondisyon depolamak ve dayanıklı bir takım yaratarak lige böyle başlayabilmek.” dedi.
     Yalçın, şunları kaydetti: “Bu yıl tek hedefimiz, Süper Amatör Lig’i şampiyon tamamlamak ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Kulüp olarak da takım olarak da bu hedefe kilitlendik. Her antrenmanımızda bu düşüncemizi futbolcu arkadaşlarımıza aşılıyor ve şampiyon olma hedefinde önümüzde hiçbir bahanemizin olmadığını kendilerine anlatıyoruz. Lige hazırlanmak için bir ay kadar zamanımız var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek sezona iyi girmek istiyoruz. Takımımıza bu sezon öncesi kattığımız futbolcularımız da ekip arkadaşlarına adapte oldular. Antrenmanlarımızı 23 futbolcumuzla sürdürüyoruz. Antrenmanlarımızda yaptığımız çalışmaların yanı sıra ekibimize takımdaşlık ruhunu da kazandırmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Bir kolej takımı havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Moral-motivasyon olarak da arzu ettiğimiz seviyede olduğumuzu ifade etmek isterim. İki gün izin verdiğim oyuncularımızla önümüzdeki haftanın ilk çalışmasını 26 Ağustos Pazartesi günü Beyçayırı Sahası’nda yapacağız ve sezon öncesi hazırlıklarımıza devam edeceğiz.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.140.198.173  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır