Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Altın Kızlar Türkiye şampiyonluğu için sahaya çıkıyor
Altın Kızlar Türkiye şampiyonluğu için sahaya çıkıyor
 
   

     Ereğli Belediyespor Başkanı Halil Posbıyık yaptığı açıklamada, Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı’nın, Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası’nda finale yükselerek bir kez daha gurur kaynağı olduğunu belirtti. Pazar günü Ankara FOMGET takımıyla, Sakarya Şehir Stadı’nda oynanacak ve saat 12.00’de başlayacak maçta, Türkiye şampiyonluğu için sahaya çıkacak Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı’na başarı dileyen Posbıyık, şunları kaydetti: “8 takımın mücadele ettiği şampiyona finallerinde ilk maçını 26 Eylül Perşembe günü Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Takımı ile oynayan ve rakibini 4-1 yenip yarı finale yükselen evlatlarımız, 27 Eylül günü Sakarya’da karşılaştığı Konya İdmanyurdu’nu da 8-0 mağlup etti ve finale yükseldi. Ereğli’nin Belediye Başkanı ve kulübümüzün yönetim kurulu başkanı olarak tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşadığımı ifade etmek istiyorum. 2005 yılında çıktığımız yolda bugüne kadar yıldızlar kategorisinde ve minikler kategorisinde birer Türkiye Şampiyonluğu elde eden kulübümüz, üçüncü kez aynı gururu yaşamanın eşiğine geldi.
     İnancımız odur ki, 29 Eylül Pazar günü yine Sakarya’da oynanacak final maçı sonrasında kupamızı ilçemize getireceğiz. Defalarca ifade ettik; sporda başarı hedefi sadece tek bir alanda değil bizim için. Kulüp olarak temel amacımız bu kentin evlatlarına, bu şehrin çocuklarına spor yapabilme imkanı vermek ve kazanılacak her başarıyı kendi evlatlarımızla yaşayabilmek üzerineydi. Kızlarımız da bu hedefimizde, sekiz yıldır bizi bir gün bile mahcup etmediler. Bu sekiz sene zarfında nice güzel başarılar elde ettik. Ülke genelinde en güzel methiyelerle bahsedilen spor kulüplerinden biri olduk. Bugün de bir kez daha Türkiye Şampiyonluğu’nun eşiğindeyiz. Evlatlarımız yaz mevsimi başladığı günden bu yana her gün durup yorulmak bilmeden bugünler için çalıştılar. Çok emek verdiler. Azmettiler. Diliyorum bu emekleri karşılıksız kalmayacak ve Allah’ın izniyle isimlerini spor tarihine 2013 yılının Türkiye Şampiyonu olarak yazdıracaklar. 29 Eylül Pazar günü evlatlarımızın yanında olacağız. Bedenen ve kalben o tarihi anı hep birlikte yaşayacağız. Şampiyon olacağımızdan en küçük bir şüphemiz yok. Karadeniz Ereğli’ye Pazar günü bir kupa daha getirecek ve halkımızı, sporseverlerimizi mutlu edeceğiz. Bu duygularla evlatlarımızı, onlara emek veren yöneticilerimizi, teknik kadromuzu ve çocuklarımızın ailelerini tebrik ediyorum. Nice güzel ve büyük zaferleri hep birlikte yaşamak arzu ve temennisiyle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.217.20.90  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır