Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Ereğli BJK Taraftarları Derneği 4. yaşını kutladı
Ereğli BJK Taraftarları Derneği 4. yaşını kutladı
 
   

     2009 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere Beşiktaş Kulübüne de katkı sağlamayı hedefleyen Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte 4. kuruluş yıldönümlerini kutladı. Dernek binasında gerçekleşen kutlama töreni öncesinde konuşma yapan Dernek Başkanı Tarkan Adik, derneği bugünlere getiren dernek üyelerine ve ailelerine teşekkür etti. Adik şu ifadelere yer verdi: “2009 yılında çıktığımız bu yolda hiç kimseye taviz vermeden sırt sırta, omuz omuza yan yana yürüdüğümüz bütün arkadaşlarımızla beraber 4 senedir Ereğli’de elimizden geldiği kadar sosyal sorumluluk projeleri ve onun dışında Beşiktaşımıza destek vermek için organize bir şekilde devamlı hareket ediyoruz. Bu hareketliliğimizin içinde ailelerimiz de bize destek veriyor. Sosyal sorumluluk projeleri içinde Türkiye’de hatırı sayılı dernekler arasındayız. Ve bu projeleri arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden yapıyoruz. Bu yıl 4. yaşımızı kutluyoruz. Önümüzdeki yıl beşinci yaşımızı büyük bir balo ile kutlamayı düşünüyoruz.”
     Adik, “2011 yılında yılın derneği seçilmiştik. 2013 yılında da Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yılın derneği seçildi. Aralık ayının on beşinde resmi olarak açıklanacak. Türkiye’nin güzide haber sitelerinden Kartal Haber’de seçildik. Tabi ki bu başarıyı tek başımıza almadık. Yönetim kurulumuzdan üyelerimize eşlerimizden çocuklarımıza kadar herkes bu taşın altına elini soktu. Daha nice 4 yıllara diliyorum.” dedi. Yapılan konuşmanın ardından dernek üyeleri eşleri ve çocukları ile birlikte 4. yıl pastasını kesti.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.119.248.149  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır