Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Orman: Beşiktaş her zaman ilklerin takımı olmuştur
Orman: Beşiktaş her zaman ilklerin takımı olmuştur
 
   

Öğle saatlerinde Ereğli’ye gelen ve Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi ve taraftarlar tarafından karşılanan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, toplantı salonunda kendisini karşılayan taraftarları selamladı. Fikret Orman kahvaltı öncesinde yanına gelen 5 yaşındaki Arda Yiğit Önder isimli minik taraftarın tezahüratını dinleyip alkışladı. Orman, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Yapımı devam eden ve çalışmalarda sona yaklaşılan Vodafone Arena’nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını da kaydeden Orman, “Yavaş yavaş sona geliyoruz. Bende, en çok emek sarf eden birisi olarak çok büyük bir sabırsızlık var. Birazcık da artık bıkkınlık da başladı. Bir an evvel bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın mutlu olması bizim o harcadığımız emeklerin hepsini ortadan kaldırıyor. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim. Şu kupayı da orada alalım istiyoruz.” dedi. Beşiktaş eski başkanlarından Serdar Bilgili tarafından düzenlenen yemeğe katılan Fikret Orman, Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğunu ve bazen dışarıdan dedikodular yapıldığını söyledi. Orman, konuşmasına şöyle devam etti: “Beşiktaş büyük bir camia. Bakmayın bazen dışarıdan dedikodular yapılır. Benim camia başkanı olarak görevim herkesi kucaklamak, herkese aynı mesafedeyim. O gün de Sayın Serdar (Bilgili) başkanımız bir yemek verdi. Biz de ‘tabi ki katılırız’ dedik. Çok güzel bir ortam vardı. Eski yöneticilerimizi gördük, sohbet ettik, hoştu yani. Her şey yolundaydı. İnşallah bu birlik beraberliğimiz devam eder.”
Orman, ara transfer döneminde takıma takviye yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise “Beşiktaş’ta transfer çalışması hep devam eder. Biz ara transfer ya da sezon sonu hep devam ederek çalışıyoruz. Devamlı maç izliyoruz. Olabilir.” diyerek yanıt verdi. Beşiktaş Kulübü’nün Türkiye’de her zaman ilklere imza attığını ve Beşiktaş Üniversitesi’ni kurarak bir ilke imza attığını söyleyen Başkan Fikret Orman bundan dolayı da mutlu olduklarını kaydetti. Orman üniversite ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Yerle ilgili bir şeyimiz var. Üniversite kuruldu. Artık yere ve inşaat faaliyetlerine başlayacağız. Önümüzdeki günlerde sayın Cumhurbaşkanımız (Recep Tayyip Erdoğan) ile görüşürsek, desteğine ihtiyacımız olacak. Beşiktaş hep ilklerin kulübü. Biz hep ilkleri yapıyoruz. İşimiz bu, onun için de mutluyuz.” dedi.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.5.183  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır