Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Yazıcıoğlu: Ereğli Belediyespor, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak
Yazıcıoğlu: Ereğli Belediyespor, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak
 
   

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyesyor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Kışla Tesisleri’nde Kulüp İkinci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve kulüp yöneticilerinin katılımı ile 3 futbolcu ile daha imza atıldı. İlk antrenmanı Cumartesi günü yapacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, kendilerini eflatun-beyazlı yapan sözleşmelere imza atan Ercan Güneri, Ersoy Dinçer ve Kaan Yıldırım için bugün Kışla’da bulunan Kulüp Tesislerinde imza töreni düzenledi. Törende konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, kongrenin ardından yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: “1,5 aydır kamuoyunun da bildiği gibi yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Daha önce de belirttiğim gibi saha içinde ve dışında karakterli, Kdz. Ereğli Belediyespor’u temsil edebilecek karakteri ve kabiliyeti olan arkadaşları, hocamızın da raporu doğrultusunda kadromuza katmaya gayret sarf ettik. Bu 3 arkadaşımız da bu erdemlere sahip arkadaşlarımız. İnşallah arkadaşlarımız giydikleri formanın hakkını sonuna kadar verecek, forma için sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Şehir olarak iliklerine kadar hissettiği profesyonel lige çıkma kabiliyetine ve karakterine sahip arkadaşlarımız. Biz onlara sonuna kadar güveniyoruz. Ereğli kamuoyu şunu bilsin ki bu arkadaşlarımız giydikleri formanın hakkını sahada sonuna kadar verecek arkadaşlarımız. Ereğli Belediyespor takımı, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak. Mücadelesiyle, azmiyle hakemin son düdüğüne kadar, ligin son maçına kadar mücadelenin içinde olacak. Futbolcu arkadaşlarımıza, camiamıza, Ereğli’mize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Kazasız, belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum.”
İmza töreninde, 2019-2020 sezonunda Karadeniz Ereğli Belediyespor formasını terletecek olan futbolcular da duygularını dile getirdiler. Törende konuşan Kırklarelispor’dan transfer edilen stoper Ersoy Dinçer, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Önceden de takip ettiğim bir kulüp. İddiasını her zaman devam ettiren bir kulüp, çok güzel bir ekip kurulduğunu buraya gelerek görmüş oldum. Tanıdığımız, bildiğimiz tecrübeli ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Bu yolun sonu şampiyonluk olur inşallah.” dedi. Trabzon Tonyaspor’dan transfer edilen sağ açık Kaan Yıldırım ise “Kdz. Ereğli Belediyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı bir sezon olur bizim için.” dedi. 3. Lig’de mücadele eden Ankara Altındağ’dan transfer edilen santrafor Ercan Güneri de “Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanım bizi heyecanlandırdı. İnşallah Allah kazasız belasız bir sezon nasip eder, inşallah sonu şampiyonluk olur” sözleriyle duygularını ifade etti. Konuşmaların ardından futbolcular kendilerini Kdz. Ereğli Belediyespor’a bağlayan sözleşmelere imzalarını attılar. İmza töreni, yönetim ve teknik heyetin futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.133.160.156  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır