Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Fen Lisesi ve Liman Başkanlığı inşaatları sürüyor
Fen Lisesi ve Liman Başkanlığı inşaatları sürüyor
 
   

     Kaymakam Çay, 16 derslikli ve 360 öğrenci kapasiteli Fen Lisesinin, ihale tarihinden sonra 400 işgününde teslim edileceğini ifade ederek, “Müteahhitle yapılan sözleşmedeki bedel, 6 milyon 700 bin lira. Binanın pansiyonu, spor salonu ve 10 adet lojman olacak. Blok sayısı ise dört. Bir ara konu idari yargıya intikal etti, yürütmeyi durdurma kararı verildi. Yaz sezonunda bu nedenle duraklama oldu ama şimdi kaldığı yerden devam etmektedir.” dedi.
     Çay, İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Liman Başkanlığı binasının da verilen sürede bitirileceğini söyledi. Çay, “İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam etmekte. Bu inşaatı da süresi içinde bitirerek liman başkanlığımızı yeni binasına taşıyacağız.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.13  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır