Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli'de hırsızlara amansız takip!
Ereğli'de hırsızlara amansız takip!
 
   

Alınan bilgiye göre, İstanbul´dan Ereğli´ye 34 ER 7415 plakalı otomobil ile hırsızlık için gelen 3 kişilik ekip önce Müftü Mahallesi´nde bir eve girmeye çalıştı. Ev sahibinin olayı polise bildirmesi üzerine kaçan zanlılar, daha sonra aynı cadde üzerinde başka bir eve daha girme teşebbüsünde bulundu. Ev sahibi ile yumruklaşan grup, bu girişiminde de başarılı olamayınca olay yerinden hızla uzaklaştı.
Hırsızlık zanlılarının Hatip Caddesi üzerinde bulunduğu bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Karakol ve Trafik ekipleri yaptıkları ortak operasyonla zanlılarından B.R ve Ş.D kaçtıkları araç ile birlikte kıskıvrak yakaladı.
Hareket halindeki araçtan atlayan M.Ç ise ticari taksi ile ilçeden kaçmaya çalışırken, başka bir ikametten çalınan altınlarla birlikte yakalandı. Olayla ilgisi olan 4. kişinin ise kimlik tespitinin yapılmaya çalışıldı öğrenildi.
Yaşanan kovalamaca sonunda yakalanan Batman nüfusuna kayıtlı B.R. (17). M.Ç (28) ve Ş. D (21) ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlıdan 2´si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşı küçük olan B.R ise serbest bırakıldı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.197  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır