Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Candan: Milliyetçilikse, MHP’den daha milliyetçiyiz
Candan: Milliyetçilikse, MHP’den daha milliyetçiyiz
 
   

     AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve İlçe Başkanı Fatih Çakır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’i ziyaret etti. Candan, çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapmak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu kavganın sonu yok, ülkemizi terör belasından kurtarmak için bir yola çıktık. Bütün hemşerilerime ve sizlere tüm AK Parti kadroları olarak şunu söylemek istiyorum. Bu süreci şehidimizin, milletimizin boynunu aşağıya düşürmeden sürdüreceğiz. Allah şahidimiz, milliyetçilikse, MHP’den daha milliyetçiyiz. Artık, bu terör belasını ülke gündeminden çıkarmak istiyoruz. Artık analar ağlamasın, ocaklara ateş düşmesin istiyoruz. Tek derdimiz bu. Bu ülkenin başbakanına, AK Parti kadrolarına güvenin.” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen de, çözüm sürecinde kamuoyundan bir şey gizlenmemesini isteyerek, “Bizim Kürt kardeşlerimizle bir derdimiz yok. Allah çıktığınız bu yolda muvaffak etsin. İnşallah analar ağlamaz. Bir tek isteğimiz ölçüler aşırıya kaçmadan, kamuoyu iyi aydınlatılmalı, bu süreçte milletten bir şey gizlenmemeli.” dedi.
     Ereğli’nin 31 şehidi olduğunu anlatan Demirdüyen, hükümetin çıkardığı yeni yasa ile 7 kişinin daha statü aldığını belirterek, “31 şehidimizin yanında, şehit sayılmayan 11 vatandaşımız daha vardı. Hükümetin yeni çıkardığı yasa ile 7 kişi daha şehit statüsü aldı. Şimdi bu insanların aileleri en azından onurlu geziyor.” dedi. Demirdüyen, Ereğli sahilinde şehitlik anıtı yaptırmak istediklerini belirterek, “Ereğli adına üzülerek söylemek istiyorum, Türkiye genelinde derneğine ilgisiz kalan başka bir yer yok. 2 odalı bir yer konusunda sizden destek istiyoruz. Ayrıca, Ereğli sahilinde bir şehitlik anıtı istiyoruz. Mezarlıklarda şehitlik mezarımız yok, bu konularda destek istiyoruz.” dedi. Candan, AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a, şehit ailelerinin yaşadığı yer sorununun çözülmesi için talimat verdi.
 
 
Yorumlarınız
 » Güzel atış. Tebrik ederim. :)
-   b. sesli / 09 Nisan 2013- 01:29
 
IP   216.73.216.241  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..
10 Nisan 2026
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir, Steelorbis iş birliğiyle İstanbul’da gerçekleş..
10 Nisan 2026
Zonguldak’ta gerçekleştirilecek 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları için toplant..
19 Mart 2026
Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Erdemir, mesleki ve teknik eğitimin niteliğini artı..
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır