Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Göçükten 27 saat sonra iyi haber!
Göçükten 27 saat sonra iyi haber!
 
   

Gelik beldesi Esen Mahallesi’nde özel bir maden ocağında meydana gelen göçük altında kalan Hamaratlı’nın kurtulması için herkes seferber oldu. Göçen postanın gerisinde mahsur kalarak kendisini kurtaran işçilerle konuşan Hamaratlı, olaydan 27 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.
Maden işçisi Erdal Hamaratlı, ocak ağzında hazır bekleyen 112 ambulansıyla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulanstan indirilirken mutlu olduğu görülen Hamaratlı, gazetecilerin, “Kendini nasıl hissediyorsun?” sorusuna, “Ben iyiyim çok şükür” şeklinde cevap verdi.
Maden işçisinin saatler sonra sağ olarak kurtarılması, mesai arkadaşları ve yakınlarına rahat bir nefes aldırdı.
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.61  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..
27 Haziran 2026
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 9’uncusu “Sons..
24 Mayıs 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Taşkö..
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır