Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Kamyonet duvara çarpıp takla attı: 3 kişi yaralandı
Kamyonet duvara çarpıp takla attı: 3 kişi yaralandı
 
   

     Kaza, Alaplı-Ereğli karayolunda meydana geldi. 67 LN 328 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Okan Hasçelik, Plajlar Mevkii’nde kavşaktan döndükten sonra yağmur nedeniyle yolda biriken mıcırlara aracı kaptırarak savrulmaya başladı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, yolda savrulduktan sonra akaryakıt istasyonuna girmekten son anda kurtuldu. İstasyonun koruma duvarına çarpan araç, takla attı. Kazayı gören akaryakıt çalışanları ve diğer sürücüler araç içinde bulunan sürücü Okan Hasçelik (30), nişanlısı Utku Sevinç (25) ve Zehra Sevinç’in (45) yardımına koştu. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı yapan Okan Hasçelik’in akrabası Salim Hasçelik, yolda biriken mıcırların temizlenmemesi nedeniyle Karayolları’na tepki gösterdi. Mıcırların temizlenmesi için daha önce de Karayolları’na haber verildiğini iddia eden Salim Hasçelik, “Burada mıcır nedeniyle yeğenim kaza yaptı. Başka araçlar da kazadan son anda kurtulmuş. Karayolları’nı mahkemeye vereceğiz.” dedi.
     Kaza sonrasında Karayolları’ndan gelen iki görevli, yağmur nedeniyle yolda biriken çamur ve mıcırları temizledi. Bölge trafik ekipleri de temizleme çalışmaları sırasında araçları durdurdu. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat kapalı kalan yol, aracın kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Kaza yapan sürücü Okan Hasçelik, “Kavşağı döndükten sonra yoldaki mıcır nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek duvara çarptım.” diye konuştu. Tedavi altına alınan Okan Hasçelik, Utku ve Zehra Sevinç’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.241  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..
10 Nisan 2026
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir, Steelorbis iş birliğiyle İstanbul’da gerçekleş..
10 Nisan 2026
Zonguldak’ta gerçekleştirilecek 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları için toplant..
19 Mart 2026
Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Erdemir, mesleki ve teknik eğitimin niteliğini artı..
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır