(haber güncellemesi: 23.56)      İKİNCİ YANGIN DA SÖNDÜRÜLDÜ      Kandilli beldesi Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’nde eksi 150 kodunda bugün başlayan yangının kontrol altına alındığı ve gece vardiyasındaki işçilerin ocağa indiği bildirildi. 16 Ağustos tarihinde eksi 150 kodunda başlayan yangın söndürülmüş, yangın bugün yeniden başlamıştı. TTK yangın söndürme ekiplerinin çalışması sonucu yangın akşam saatlerinde söndürüldü. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, yangının tahmin ettiklerinden daha kısa zamanda söndürüldüğünü ve gece vardiyasındaki işçilerin ocağa indiğini söyledi. İlgili Haber: " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Armutçuk’taki yangın yeniden başladı!
Armutçuk’taki yangın yeniden başladı!
 
   

     16 Ağustos tarihinde, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi kömür işletmesinde eksi 150 kodunda yangın başlaması ve karbonmonoksit gazının açığa çıkmasıyla birlikte işçiler madenden çıkarılmış ve yangına müdahale edilmişti. Aradan geçen iki gün sonrasında aynı yerde bir kez daha yangın başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, gündüz vardiyasında çalışma olmadığını ve gece vardiyasına (00.00-08.00) işçilerin gelmeyeceğini söyledi. Mutlu, “Geçtiğimiz gün eksi 150 kodunda başlayan yangın kontrol altına alınmıştı. Ancak bugün aynı noktada yangın yeniden başladı. İşçilerimiz bugün çalışmıyordu. Ekiplerimiz, şu anda yangına müdahale ediyor. İlk olarak yangın alanında yanıcı olan maddelerin su ile ıslatılması yapılıyor. Gece vardiyasına işçiler girmeyecek. Yarın gündüz vardiyasının çalışıp çalışmayacağı ise sabah saatlerinde belli olacak.” dedi.

     (haber güncellemesi: 23.56)
     İKİNCİ YANGIN DA SÖNDÜRÜLDÜ
     Kandilli beldesi Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’nde eksi 150 kodunda bugün başlayan yangının kontrol altına alındığı ve gece vardiyasındaki işçilerin ocağa indiği bildirildi. 16 Ağustos tarihinde eksi 150 kodunda başlayan yangın söndürülmüş, yangın bugün yeniden başlamıştı. TTK yangın söndürme ekiplerinin çalışması sonucu yangın akşam saatlerinde söndürüldü. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, yangının tahmin ettiklerinden daha kısa zamanda söndürüldüğünü ve gece vardiyasındaki işçilerin ocağa indiğini söyledi.



İlgili Haber:

 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.87  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır