Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Engellilere 7 kat merdiven çilesi
Engellilere 7 kat merdiven çilesi
 
   

Zonguldak Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen 3 adaylı kongre, gergin başladı. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, derneğe bağışlanan minibüsün şahsi işlerde kullanıldığı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Kongrenin Divan Başkanlığı’nı yürüten Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz’ın da konuyla ilgili açıklamada bulunması, diğer adayların taraftarlarını öfkelendirdi.
Kongrenin Divan Başkanı Şükrü Boyraz’ın, saat 17.00’de nikah kıyılacağı için oy kullanma işleminin belediyenin 7. katındaki yemekhanede yapılacağını söylemesi, salondaki gerginliği daha da artırdı. Engelli üyeler arasındaki tartışma salon dışında da devam etti. Birinci kattaki Meclis Salonu’nda başlayan kongreden çıkan engelliler, asansörün meşgul ve dolu olması nedeniyle 7 kat merdiven çıkmak zorunda kaldı. Merdivenleri güçlükle çıkan yürüme engelli vatandaşlar, “Asansör bozuk dediler, bindirmediler.” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Salonda yaşananlara tepki gösteren bazı engelliler şunları söylediler: “Birinci kattaki kongreyi, nikah var diye 7. kata taşıdılar. Bu insanlar engelli haliyle nasıl çıkacak? Burada yürüyemeyen, göremeyen insanlar var. 7. katta ne işimiz var bizim? Bize bunu yaşatanlara kırgınız.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.180  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır