Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  AK Parti belde sonuçları, bağımsız aday Ereğli için itirazda bulundu
AK Parti belde sonuçları, bağımsız aday Ereğli için itirazda bulundu
 
   

     Ereğli’de Yerel Seçimlerin sonuçlarına itirazların son gününde bağımsız aday Güven Kasapoğlu ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır itiraz dilekçelerini Seçim Kurulu’na teslim etti. Seçimlerde 205 oy alan bağımsız aday Güven Kasapoğlu, oy pusulalarında bağımsız ibaresi olmadığını ve bununla ilgili olarak da itiraz dilekçesini verdiğini söyledi. Kasapoğlu, şunları ifade etti: “Seçim günü oy atmaya gittiğimde hayatta bugüne kadar üzüldüğüm bir anı hatırlamıyorum. Bir baktım oy pusulalarında normalde olması gereken bağımsız ibaresi yoktu. Bunun üzerine çok üzüldüm. Oradaki görevli arkadaşlara sorduğumda ‘bizimle ilgisi yok, seçim kurulu bilir’ dediler.”
     Diğer yandan MHP’nin kazandığı Ormanlı beldesi ile CHP’nin kazandığı Kandilli ve Gülüç beldesi seçim sonuçlarına AK Parti tarafından itiraz edildi. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Biz beldeler için itiraza geldik” diyerek Seçim Kurulu’ndan ayrıldı.





 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.60  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır