Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Gülüç Belediyesi kuruluş yıldönümünü festivalle kutladı
Gülüç Belediyesi kuruluş yıldönümünü festivalle kutladı
 
   

     Bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, CHP İl Başkanı Halil Furat, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve vatandaşlar katıldılar. Beldede, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Prof. Dr. Haberal, Gülüçlülerle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan festivalde ilk olarak Erdemir Musiki ve Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin halk oyunları ekibinin, Trabzon yöresine ait halk oyunları gösterisi izlendi. Ardından bir konuşma yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediyenin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenledikleri festivali geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Demirtaş, 30 Mart´ta gerçekleştirilen Yerel Seçimler´de göreve geldiklerinden bu yana tüm güçleriyle belde için çalıştıklarını belirtirken, ilgi ve destekleri dolayısıyla CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ile Ali İhsan Köktürk´e ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin´e teşekkür etti.
     Demirtaş, “Gülüç sevdam devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik, Belediyemizin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Festivali’dir. İlkleri gerçekleştirmek, zoru başarmak hoşuma gider. Bu ilk festivalimizdir. Bundan sonraki yıllarda daha iyisini yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yapamaz edemez dedikleri şeyleri de bir şekilde gerçekleştireceğim.” dedi. Demirtaş’ın konuşmasından sonra sahne alan sanatçı Hazal ise, festival alanını dolduran vatandaşlara, söylediği şarkılarla eğlenceli anlar yaşattı. Gülüç Belediyesi’nce düzenlenen kültür ve sanat festivalinden ayrılırken de, belde sakinlerinin Prof. Dr. Haberal’a ilgisi büyüktü. Beldeden ayrılan Haberal ve Köktürk, daha sonra da Alaplı ilçesinde, Melek-Serdar Akyol çiftinin oğulları Baran ile Seda-Cemil Apaydın çiftinin çocukları Doruk’un sünnet düğünü törenlerine katıldılar. Bir süre aileler ve törene katılanlarla sohbet ederek, okunan duaya eşlik eden Prof. Dr. Haberal, daha sonra Alaplı ilçesinden ayrılarak Ankara’ya hareket etti.



(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.60  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır