Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli-Gülüç yolu trafiğe açıldı
Ereğli-Gülüç yolu trafiğe açıldı
 
   

Dün itibariyle trafiğe tek taraflı olarak açılan Gülüç Köprüsü’nden Köprülü Kavşak başlangıcına kadar olan yolun açılışını, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek yol boyunca yürüyerek gerçekleştirdi. 3 şerit halinde trafiğe açılan yolun açılışına Milletvekili Candan’ın Danışmanı Savaş Aydın, Karayolları 15. Bölge Kontrol Mühendisi Mustafa Depe, Ankara İnşaat Firması Şantiye Şefi Cemil Üstün de katılırken, açılış anında Milletvekili Candan ile telefonda görüşen Uysal, Candan’a asfaltlama çalışması ve yolun trafiğe açılması hakkında bilgiler verdi. Uysal, yolun trafiğe açılması ile şehir trafiğinin rahatlayacağını belirterek Milletvekili Candan’ın yol ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda da gösterdiği yoğun gayrete ve ilgiye teşekkür etti.
Uysal’a yol hakkında teknik bilgiler veren Şantiye Şefi Üstün, dün yolun tek taraflı, bugün de çift taraflı olarak trafiğe açılacağını belirterek, yolun diğer kısmında bir kazı olduğunu ondan sonra hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmasına başlayacağını ifade etti. Trafik işaretlerinin yetersizliği hakkında vatandaştan şikayet aldıklarını belirten Uysal’a, “Başkanım biz karayollarının standartlarını uyguluyoruz. Standart dışı levha koyduğumuzda göz yorulmalarından dolayı kazaya sebebiyet verebiliriz. Bununla ilgili bir trafik aracımız günde 4-5 kez bölgeyi kontrol ediyor” diyen Şantiye Şefi Üstün, Kepez hattındaki tek taraflı kazıyı da bitirdiklerini ifade etti. Yolun trafiğe açılmasıyla birlikte vatandaşlar Uysal’a ve ekibine korna çalarak ve el sallayarak teşekkür etti.





(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » bu yol bittikten sonra herşeyden önemlisi artık erdemire giren ve çıkan tırların kamyonların kışla kapı yerine gülüç kapıdan giriş çıkışlarını yapmalarını sağlamaktır yoksa bu yapılan yolun herhangi bir faydası getirisi vs olmayacaktır aynı tas aynı hamam devam eder herşey buyuk aracların şehır merkezi giriş yolunu tıkamaları söz konusu bile olmamalı -   ahmet türkoğlu / 18 Ağustos 2014- 06:00
 
IP   216.73.216.60  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır