Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  AK Parti’de bayramlaşma programı
AK Parti’de bayramlaşma programı
 
   

Partinin Ereğli İlçe Örgütü’nde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, eski Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, bazı İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, partililer tarafından İlçe Örgütü girişinde karşılandı. Daha sonra düzenlenen toplantıda, partililere ilk hitap eden AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, bayramların paylaşma, kardeşlik ve dostluğun doruğa çıktığı günler olduğunu belirtti. Milli bayramların ise millet olma ülküsü ve değerlerinin tezahür ettiği günler olduğunu dile getiren Öztürk, partililerin ve Ereğli halkının hem Kurban Bayramını, hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını söyledi.

UÇAR: ÜÇ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLUYORUZ
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise, dünyada İslam ülkelerinde yaşanan gelişmelerin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bayramla birlikte ülkemizde ve dünyada bu tür olayların sona ermesini dilediğini ifade etti. Partilerinin Zonguldak’taki çalışmalarının şov duygusu olmaksızın, bir görev görülerek yürütüldüğünü anlatan Uçar, şöyle dedi: “Ancak zaman zaman yerel yöneticilerin ve muhalefetin bir takım açıklamalarıyla karşılaşıyoruz. Bizler bunlara televizyonların, gazetelerin karşısına çıkarak popülist politika ya da şov yaparak değil; icraatlarımızla cevap veriyoruz. Biz üç bayramı birlikte kutluyoruz. Zonguldak merkezine bağlı iki beldemizin ilçe olma statüsü kazanması gündeme geldi. İnşallah Meclis’ten geçer, kesinleşir. Bunu da Zonguldak teşkilatlarımızın üçüncü bir bayramı olarak görüyorum.”

CANDAN: EREĞLİ’YE KÖPRÜLÜ KAVŞAK 2013’TE YAPILACAK
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan da konuşmasında, hem Kurban Bayramı, hem de Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Bayramların yalnızca tatil olarak görülmesine karşı çıktığını vurgulayan Candan, “Dini bayramlarımız bir tatil değildir. Bu bir özlemdir; ziyaretler için bahanedir, sebeptir. Bunun tatil olmadığını gençlerimize söylememiz gerekiyor. Bayramlar, büyüklerimizi-akrabalarımızı-çevremizi ziyaret etmenin vesilesidir. Toplum olmanın, birlikte olmanın, yoksulların elinden tutma vesilesidir.” dedi.
Ereğli’de önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara da değinen Candan, şunları kaydetti: “Ereğli’de Devrek Yol Ayrımı’na bir köprülü kavşak projesi çizilmişti. Bu proje için ihaleye çıkma yetkisi verildi. Bayramdan sonraki iki hafta içerisinde orası ihaleye çıkacak. Ve köprülü kavşak inşallah 2013 yılı içerisinde bitmiş olacak. Bunun müjdesini vermek istiyorum. Aynı zamanda Ereğli Çevreyolu; Alaplı’nın çıkışından Organize Sanayi’nin oradan geçecek bir çevreyolu var. Bu da 2013’te yatırıma alınacak. Projeleri bitti. Bunun da önümüzdeki yıl içerisinde ihaleye çıkacağını düşünüyorum.
İnşallah Ereğli daha güzel günlere geçecektir. Büyük sıkıntılarımız var; bunları biliyoruz. Ama daha önce de söylediğim gibi elimizde sihirli değnek yok. Başkanımız ve Özcan kardeşimle beraber, elimizden geldiğince çalışmaya gayret ediyoruz. İnşallah daha iyi günler olacaktır.”
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.118  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır