Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Bir haftada 20 intihar girişimi
Bir haftada 20 intihar girişimi
 
   

Alınan bilgiye göre, Zonguldak’ta 23-30 Ekim tarihleri arasında 20 kişi intihar teşebbüsünde bulundu. Zonguldak merkezinde 11 kişinin söz konusu tarihler arasında intihara teşebbüs ettiği öğrenilirken, bir kişi yüksekten atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu, diğer 10 kişi ise ilaç içerek hayatına son vermek istedi. İlaç içen 10 kişiden 8’i hayati tehlikesi bulunduğu için tedavi altına alındı.
23-30 Ekim tarihleri arasında Kozlu, Kilimli ve Devrek’te birer kişi, Alaplı’da iki kişi, Ereğli’de ise dört kişi ilaç içmek suretiyle intihar girişiminde bulundu. Ereğli’de intihara teşebbüs eden dört, Devrek’teki bir ve Alaplı’daki bir kişi de hayati tehlikesi olması nedeniyle tedavi altına alındı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.49  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
02 Aralık 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı, Gazeteci Doğan Gönüll..
09 Kasım 2025
Kömürün bulunuşunun 196. yılı kapsamında, "8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü" tö..
08 Kasım 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirme..
05 Kasım 2025
Türkiye’nin önde gelen entegre çelik üreticisi Erdemir, madencilik alanındaki büyüme hamles..
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır