Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  755 bin lira ile ortadan kaybolan bankacı tutuklandı
755 bin lira ile ortadan kaybolan bankacı tutuklandı
 
   

Banka müfettişlerinin 17 Eylül 2012’de bankada denetim yaptığı sırada otomatik para çekme makinesinde 5 bin, ana kasada ise 750 bin lira açık belirlendi. Bu arada banka çalışanı Bedri B.’nin denetim sırasında ortadan kaybolması üzerine polis, 755 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla Bedri B.’yi yakalamak için çalışma başlatmıştı. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Bedri B., olaydan 1,5 ay sonra avukatıyla adliyeye gelerek teslim oldu.
Bedri B., Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde parayı almadığını, müfettişlerin denetimi sırasında paniğe kapılıp kaçtığını ileri sürdü.
Bursa’da yaşadığı öğrenilen Bedri B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.49  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
02 Aralık 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı, Gazeteci Doğan Gönüll..
09 Kasım 2025
Kömürün bulunuşunun 196. yılı kapsamında, "8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü" tö..
08 Kasım 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirme..
05 Kasım 2025
Türkiye’nin önde gelen entegre çelik üreticisi Erdemir, madencilik alanındaki büyüme hamles..
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır