Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  755 bin lira ile ortadan kaybolan bankacı tutuklandı
755 bin lira ile ortadan kaybolan bankacı tutuklandı
 
   

Banka müfettişlerinin 17 Eylül 2012’de bankada denetim yaptığı sırada otomatik para çekme makinesinde 5 bin, ana kasada ise 750 bin lira açık belirlendi. Bu arada banka çalışanı Bedri B.’nin denetim sırasında ortadan kaybolması üzerine polis, 755 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla Bedri B.’yi yakalamak için çalışma başlatmıştı. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Bedri B., olaydan 1,5 ay sonra avukatıyla adliyeye gelerek teslim oldu.
Bedri B., Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde parayı almadığını, müfettişlerin denetimi sırasında paniğe kapılıp kaçtığını ileri sürdü.
Bursa’da yaşadığı öğrenilen Bedri B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.216  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..
27 Haziran 2026
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 9’uncusu “Sons..
24 Mayıs 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Taşkö..
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır