Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yeni yılı ‘denizde’ karşıladı!
Yeni yılı ‘denizde’ karşıladı!
 
   

Gazetecilerin kışlık kıyafetlerle üşüdüğü bir ortamda, denize girerek görenleri hayrete düşüren Öner, her yılbaşındaki denize girme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Zonguldak Kozlu sahilinde denize girmeden önce ısınma hareketleri yapan Öner, daha sonra kendisini Karadeniz’in suyuna bıraktı. Deniz suyunun sıcak olduğunu ileri süren Öner, yeni yıla denizde yüzerek girdi.
Gazetecilerin sorusunu cevaplandıran Öner, “Su çok güzel. Hiç üşümüyorum. Haftanın 4 günü denize giriyorum. Siz şapkayla üşüyebilirsiniz ama bana göre sıcak. Yeni yılı 12 yıldır denize girerek kutluyorum.” dedi.
Edirne’den Ardahan’a kadar Kürt, Türk, Çeçen olmak üzere herkesin yeni yılını kutladığını belirten Atanur Öner, gazetecilerin “Bu soğukta üşümüyor musunuz?” sorusu üzerine şu cevabı verdi: “Görüyorsunuz hiç üşümüyorum. Sadece 3-5 dakika değil, saatlerce burada kalabilirim. 12 yıl önce ağır bir sinirsel hastalığa yakalandım. Vücudumu ıslatınca rahatladığımı hissettim. Bu nedenle yaz kış haftanın 4 günü denize giriyorum. Bende migren vardı. Başım ıslansa başım ağrırdı. Ama şimdi denize giriyorum ne migrenim var ne de sinirsel hastalığım. Ayrıca, bende eklem romatizması vardı. Romatizmayı da soğukla yendim. Ben inanıyorum ki bu soğuk çok şeye ilaçtır.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.55  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır